REKLAMI GEÇ

Bu sergiyi mutlaka görün  

Bu sergiyi mutlaka görün   

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından restore edilerek sanat merkezi haline getirilen Tarihi Sürücü Konağı’nda verilen tezhip, çini, minyatür ve hat kursu öğrencileri yaptıkları eserleri Forum Çamlık AVM’de beğeniye sundu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Haziran 2014 Perşembe, 10:17

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nce geçtiğimiz yıl restore edilen ve kültür evi haline dönüştürülen Nuzhet Sürücü Konağı birçok kültürel ve sanatsal etkinliğe ev sahipliği yapıyor.  Ev hanımı, emekli, öğrenci ve her meslek grubundan oluşan 17-60 yaş arası 50 öğrenciye haftanın belirli günlerinde tezhip, hat, çini ve minyatür dersleri veriliyor. Bu kurslara katılan öğrencilerin bir dönemde ürettikleri el emekleri Forum Çamlık AVM de sergilenmeye başladı.

Kursiyerlerin başarılı eserlerinden oluşan serginin açılışını Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, Denizli Büyükşehir Belediyesi Kültür Sosyal İşler Daire Başkanı Hüdaverdi Otaklı, kursiyerler ve sergiyi görmeye gelenler ile birlikte yaptı.

Serginin açılış konuşmasını yapan Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan “Öğrencilerimiz bir yıla yakın gördükleri kurs sonrası hepsi birer usta oldular. Ustalık eserlerini bu güzide mekanda sergiliyorlar. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Daha sonra Kursiyerler ile birlikte sergiyi gezen Gökoğlan ve sergiye gelen vatandaşlar, sergilenen eserlere hayran kaldı.

58 ADET TEZHİP 53 ADET ÇİNİ ESER SERGİLENDİ
Sürücü konağında 58 adet tezhip, 53 adet çini eser yapılarak Forum Çamlık AVM de sergilenmeye başladı. Forum Çamlık AVM de sergilenen eserler 22 Haziran’a kadar sergilenecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
16 Nisan 2024 Salı 14 31Az Bulutlu
17 Nisan 2024 Çarşamba 12 29Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
18 Nisan 2024 Perşembe 12 29Parçalı Bulutlu
19 Nisan 2024 Cuma 10 28Parçalı Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 12 28Gökgürültülü Sağanak Yağışlı