REKLAMI GEÇ

Buldanevi’nde ünlüler geçidi

Buldanevi’nde ünlüler geçidi

Buldan bezinden yapılan el emeği göz nuru dokumalar, spor, sanat ve siyasetçilerin de vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Mustak çiftinin Bodrum’daki Buldanevi, bu yaz da ünlü isimlerin uğrak yeri oldu. Eski Başbakan Tansu Çiller’den teknik direktör Bülent Korkmaz’a birçok ünlü isim Buldan dokumalarından alabilmek için Buldanevi’ni ziyaret etti.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 6 Ağustos 2015 Perşembe, 08:30

Buldanlı Mehmet-Melda Mustak çiftinin, Bodrum’un ünlü tatil beldesi Türkbükü’nde bulunan Buldan Evi, hem Denizli’nin hem de Buldan’ın tanıtım merkezi gibi. Peştemalden bornoza, plaj elbiselerinden kravata birçok ürünün beğeniye sunulduğu Buldanevi, yöreye gelen yerli ve yabancı ziyaretçilerin dikkatini çekiyor.

ÜÇ ÖZEL PESTAMALDEN BİRİ TERİM’E
Aynı zamanda bir Galatasaray taraftarı olan Buldanevi işletmecisi Mehmet Mustak, “Galatasaray için özel dokuttuğum üç tane sarı-kırmızı peştamal vardı. Bunlardan birisini Fatih Terim ile Ünal Aysal’a hediye ettim. Üçüncü peştamal ise geçtiğimiz gün Buldanevi’ni ziyaret eden Galatasaray’ın eski kaptanı Bülent Korkmaz’a verdim” dedi.

ÇİLLER DE GELDİ
Mayıs ayında sezonu açan Buldanevi’nin ziyaretçilerinden birisi de eski Başbakan Tansu Çiller oldu. Tanınmamak için şapka ve gözlük takarak Buldanevi’ne gelen Çiller, bunda başarılı olamadı. Mustak çifti hemen kendisini tanıdı. Alışveriş sonrası fotoğraf ricasını kırmayan Çiller, Melda-Mehmet mustak çiftiyle objektife poz verdi.

ic-1

DİĞER ÜNLÜLER
Buldanevi’nden Çocuklar Duymasın dizisiyle tanınan Pınar Altuğ ve şarkıcı Ceylan da alışveriş yapan ünlüler oldu. Bodrum’da Buldan ve Denizli’nin tanıtım elçiliğini üstlendiklerini belirten Mehmet Mustak, “Türkbükü, yerli ve yabancı tüm ünlülerin tercih ettiği tatil beldesi. Biz burada, 4 yıl önce açtığımız Buldanevi’nde buldan bezi dokumaların ticaretini yapıyoruz. Ancak bunun ötesinde çok daha önemli bir sorumluluğumuz var. Buldan ve Denizli’yi en iyi şekilde temsil ediyoruz. Buldanevi’ne gelen ünlüler, Buldan ve Denizli’yi de tanıyor” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 14 19
21 Nisan 2024 Pazar 10 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 14 33Parçalı Bulutlu