REKLAMI GEÇ

Büyükşehir araç filosunu güçlendirdi

Büyükşehir araç filosunu güçlendirdi

Büyükşehir Belediyesi’nin aldığı 7 milyon lira değerindeki 23 araç, Fen İşleri Daire Başkanlığı’na teslim edildi. Aktepe Mahallesi’ndeki asfalt şantiyesinde düzenlenen törenle tanıtılan iş makineleri 19 ilçeye hizmet verecek.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 16 Kasım 2015 Pazartesi, 12:35

Büyükşehir Belediyesi’nin Aktepe Mahallesi’nde bulunan asfalt şantiyesinde düzenlenen törende, Fen İşleri Daire Başkanlığı’na alınan 23 iş makinesinin tanıtımı yapıldı. Tanıtım toplantısına, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ile Büyükşehir Belediye Meclisi Başkan Vekili Ali Değirmenci, Genel Sekreter Yardımcı İbrahim Özsoy ve personel katıldı.

buyuksehir_yeni_arac_icc

7 MİLYON DEĞERİNDEN 23 İŞ MAKİNESİ ALINDI
4 greyder, 1 dozer, 1 ekskavatör, 2 adet kazıcı-yükleyici, 4 adet toprak silindiri, 10 adet asfalt silindiri ve 1 adet çekici (TIR) olmak üzere top 23 iş makinesi hakkında bilgi veren Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Bugün güzel bir gün. Hem belediyemiz hem de Denizlimiz için güzel bir gün. Fen İşleri Daire Başkanlığımıza teslim ettiğimiz iş makineleri ile hizmet kalitemiz artacak. 23 aracın bize maliyeti 7 milyon liranın üzerinde” dedi.

buyuksehir_yeni_arac_ic

DAĞLAR BİLE ENGEL OLAMAYACAK
Belediye makine parkına kazandırılan 23 araçtan biri olan D-85 model dozerin yeni yol açma çalışmalarında kullanılacağını vurgulayan Başkan Zolan, “Artık ne tepe ne de dağ bize engel olamaz. Bu makine ile dağları delip yeni yollar açacağız” diye konuştu.

buyuksehir_yeni_arac_iccc

İLÇELERİMİZİN HİZMETİNDE OLACAK
Belediye’ye alınan 4 yeni greyderin çok amaçlı kullanılacağını belirten Başkan Zolan, “Bu araçlarımızı ilçelerde görevlendireceğiz. Özellikle greyderi hem yol açma çalışmalarında hem de kış dönemi karla mücadele çalışmalarında kullanacağız” dedi.

Başkan Zolan, basın açıklamasının ardından iş makinelerini inceledi, operatörlerle sohbet eti, iş makinelerinin direksiyonuna geçti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Rüzgarlı
25 Nisan 2024 Perşembe 17 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 15 27Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 31Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 32Parçalı Bulutlu