REKLAMI GEÇ

Büyükşehir Belediyesinin çocuk şenliğinde 60 bin çocuk eğlenecek

Büyükşehir Belediyesinin çocuk şenliğinde 60 bin çocuk eğlenecek

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin her yıl gerçekleştirdiği çocuk şenliğinin yedincisi ilçelerde başladı. Şenlik boyunca 60 bin çocuk etkinliklerde çocukluğunu yaşayacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Nisan 2018 Salı, 12:33

Denizli Büyükşehir Belediyesi, geleneksel hale getirdiği çocuk şenliğinin yedincisini gerçekleştiriyor. Bu yıl ilçelerdeki katılımlarla birlikte 60 bin çocuk şenlikteki çeşitli etkinliklerde eğlencenin tadını çıkaracak.

İlkokul çocuklarını hedefleyen etkinlikler ilk olarak Beyağaç, Babadağ, Bozkurt, Çardak, Çivril, Çal, Bekilli, Baklan ve Çameli’de başladı. Animatörler eşliğinde gönüllerince eğlenen çocuklar, çeşitli yarışlara katıldı, oyun parklarında ağırlandı.

Bu güne kadar binlerce çocuğun misafir edildiği etkinlikte ilçe turları tamamlandıktan sonra kent merkezindeki çocuklara da ulaşılacak. Özellikle çocukları bilgisayar ortamından uzaklaştırmayı hedef edinen şenlikte çocuklar geleneksel oyunlarla yeniden tanıştırılıyor. Etkinlikte özel tişört hediye edilen çocuklara ikramlarda da bulunuluyor.

ZOLAN: TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK ÇOCUK ŞENLİĞİ
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, bu yıl 7’ncsini başlattıkları Türkiye’nin en büyük çocuk şenliğinin yine dolu dolu başladığını söyledi. İlk olarak şenliği ilçelerde başlattıklarını ifade eden Başkan Osman Zolan, “Şükürler olsun bu yıl 7’ncisini düzenlediğimiz şenliğimizde de çocuklarımızın dolu dolu bir gün geçirmelerini sağlıyoruz. ‘Merkezde ne varsa ilçelerde de o olacak’ sloganı ile çıktığımız bu yolda çocuklarımızı da unutmadık. Çocuklarımızı geleceğe hazırlayacağız. Onlar bizim hazinemiz geleceğe giden güzelliklerimiz olmaya devam edecek” dedi.

Başkan Osman Zolan, sözlerini şöyle sürdürdü: “31 Mart-8 Nisan tarihleri arasında düzenlediğimiz Denizli Büyükşehir Belediyesi 2. Kitap fuarımızda kitapla buluşturduğumuz çocuklarımızı şimdi geleneksel oyunlarla, gerçek arkadaşlarıyla, gerçek dostluklarla bir araya getiriyoruz. Onları geleceğe hazırlamak için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz. İnşallah çocuklarımız bizden çok daha iyi yerde olacaklar”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 14 19
21 Nisan 2024 Pazar 10 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 14 33Parçalı Bulutlu