REKLAMI GEÇ

Bu yıl ikincisini düzenlenen Ak Vadi Festivali start aldı

Bu yıl ikincisini düzenlenen Ak Vadi Festivali start aldı

Denizli Büyükşehir Belediyesinin bu yıl ikincisini düzenlediği Ak Vadi Festivali başladı. Ak Vadi’de düzenlenen festival öğle saatlerinde start aldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Eylül 2018 Cumartesi, 12:18

Denizlililerin yoğun ilgi gösterdiği festivalin ilk gününde çocuklar dev oyun parkı sürprizi ile karşılaştı. Çocukların ücretsiz kullandığı oyun alanları renkli görüntülerin oluşmasına neden oldu.


Çok sayıda esnafın açtığı stantlardan alışveriş yapma imkanı bulan vatandaşlar Kavuklu ile Pişekar oyunu, halk dansları gösterileri ile keyifli zaman geçirdi. Festival gece yarısına kadar sürerken ilk günkü konser programında Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuar sanatçısı Işıl Koç sahne aldı. Söylediği birbirinden güzel şarkılarla festivale renk katan Işıl Koç kendisini izlemeye gelenlere unutulmaz zaman geçirtti. Etkinlik ve programlarıyla 7’den 70’e her kesime hitap eden festival cumartesi ve pazar günü de devam edecek.


Birçok stantın açılıp etkinliklerin düzenlendiği festivalin ikinci gününde Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuar Sanatçısı Ahmet Algün sahne alacak. Birbirinden keyifli etkinliklerin düzenleneceği festivalin final gününde ise Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuar Sanatçısı Hakan Eyiden sahne alırken, festivale katılanlara unutulmaz bir performans sergileyecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 14 19
21 Nisan 2024 Pazar 10 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 14 33Parçalı Bulutlu