REKLAMI GEÇ

Büyükşehir çalışanlarına eğitim

Büyükşehir çalışanlarına eğitim

Denizli Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı tarafından, kapanan belde belediyeleri ile özel idareden gelerek, Büyükşehir bünyesine geçen personele “İş Sağlığı ve Güvenliği”,” İlkyardım” ve “Yangın” konularında eğitim verildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Kasım 2014 Çarşamba, 12:03

Denizli Büyükşehir Belediyesi, hizmet içi eğitim seminerlerini aralıksız olarak sürdürmeye devam ediyor. Çeşitli periyotlarda yapılan eğitimler kapsamında İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı tarafından kapanan belde belediyeleri ile özel idareden gelerek, Büyükşehir bünyesine geçen personele “İş Sağlığı ve Güvenliği”,” İlkyardım” ve “Yangın” konularında eğitim verildi. Çatalçeşme Oda Tiyatrosu’nda gerçekleştirilen eğitimlere 150 personel katıldı. 8 saat süren eğitimde personel “İş Sağlığı ve Güvenliği”, “İlkyardım” ve “Yangın” konularında bilgilendirildi. İş Güvenliği Uzmanı Nadir Savaş, Kızılay Denizli Şubesi Temel İlkyardım Eğitmeni Akgül Bardakçı ve Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Eğitim Amiri Veysel Bike’nin katılımı ile gerçekleştirilen eğitimlerde, karşılaşılabilecek olaylar ve önlemler ile ilgili sunum gerçekleştirildi. İş Güvenliği Uzmanı Öter tarafından, iş sağlığı ve güvenliğine ilişkin yasal hükümler, işçiler ile işverenlerin karşılıklı yükümlülükleri, iş yerinde iş güvenliği önlemleri ile iş kazası ve meslek hastalıklarının önlenmesi, kişisel koruyucu ekipmanlar gibi iş sağlığı ve güvenliği konuları anlatıldı.

Kızılay Denizli Şubesi Temel İlkyardım Eğitmeni Akgül Bardakçı ise kaza, kanama, boğulma, gibi ana başlıklardaki ilkyardım konularında bilgiler verdi. Eğitim kapsamında olası bir yangına müdahale çerçevesinde alınması gereken önlemler ve müdahale ile ilgili açıklamalarda bulunan Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Eğitim Amiri Veysel Bike ise Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından periyodik olarak düzenlenen bu eğitimler ile vatandaşların yanı sıra personelin de bilgilendirilmesinin büyük faydalar sağladığına dikkat çekti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 14 19
21 Nisan 2024 Pazar 10 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 14 33Parçalı Bulutlu