REKLAMI GEÇ

Büyükşehir ekipleri karla mücadele ediyor

Büyükşehir ekipleri karla mücadele ediyor

Denizli Büyükşehir Belediyesi ekipleri dün akşam saatlerinden itibaren başlayan kar yağışına karşı çalışmalarını sürdürüyor. Özelikle yüksek kesimlerde etkili olan kara karşı mücadele eden Büyükşehir Belediyesi ekipleri vatandaşların olumsuzluk yaşamaması için büyük çaba harcıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Aralık 2018 Çarşamba, 13:48

Denizli Büyükşehir Belediyesi, dün akşam saatlerinden itibaren özellikle yüksek kesimlerde etkili olan kar yağışına karşı mücadele başlattı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri Denizli merkezde Başkarcı, Göveçlik, Mollaahmet, Akçapınar, Akdere, Kaplanlar, Uzunpınar, Güzelpınar, Kurtluca, Gözler, Sakızcılar ve Eymir, Serinhisar’da Yatağan, Kefe Yaylası ve Kocapınar Mahallesi’nde; Güney’de Eziler, Koparan, Karagözler ve Haylamaz, Buldan’da Süleymanlı, Kovanoluk, Yayla, Alandız, Kurudere, Kaşıkçı, Yeniçam, Hasanbeyler, Gülalan, Dımbazlar, Aktaş, Türlübey, Karaköy, Alacaoğlu, Sarımahmutlu, Kırandamı, Curalar ve Kadıköy Mahallelerinde karla mücadele çalışması yaptı.

ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
Bunların yanında Honaz’ın Karaçay, Aşağıdağdere, Yukarıdağdere, Aydınlar ve Akbaş, Bozkurt’un Baklankuyucak, Armutalan, Mecidiye ve Hayrettin, Bekilli Merkez, Kutlubey, Deşdemir, Köselli, Çamköy, Yeşiloba, Çoğaşlı, Büklüce, Gömce, Ekizbaba, Sırıklı ve Poyrazlı, Çal’da Çakırlar, Bahadınlar, Ortaköy, Develiler, Kuyucak, Dağmarmara, Sazak, Kaplanlar, Kurudere, Sakızcılar ve Peynirci, Baklan’ın Çakırlar, Bayıralan, İsabey, Belevi, Karapınar, Akkent, Hançalar ve Selcen, Çivril’in Aşağıçapak, Yukarıçapak, Belence, Osmanköy, Karabedirler, Özdemirci, Bozdağ ve İğdir Mahallelerinde çalışma yapıldı.

Çivril, Buldan, Bozkurt ve Bekilli’nin bazı bölgelerinde karla mücadele çalışmasının devam ettiği ifade edilirken, vatandaşların ulaşımlarının aksamaması için ekiplerin hazır halde bekletildiği belirtildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Rüzgarlı
25 Nisan 2024 Perşembe 17 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 15 27Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 31Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 32Parçalı Bulutlu