REKLAMI GEÇ

Büyükşehir ile tarihe yolculuk devam ediyor

Büyükşehir ile tarihe yolculuk devam ediyor

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin 50-75 yaş arası vatandaşlar için düzenlediği Bursa-Çanakkale gezisi devam ediyor. On otobüslük kafileyi uğurlayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, büyük bedeller ödenerek düşman postalının bastırılmadığı topraklara yolculuk edecek vatandaşlardan şehitler için bol bol dua etmelerini istedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Eylül 2018 Pazartesi, 15:03

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Bursa-Çanakkale gezisinde yeni dönem başladı. Osmanlı İmparatorluğu’nun temellerinin atıldığı Bursa ve kahramanlık destanının yazıldığı Çanakkale’yi ziyaret edecek olan kafile yola çıktı.

On otobüsün yer aldığı ilk kafileyi Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ile AK Parti Grup Başkan Vekili, Denizli Milletvekili Cahit Özkan, 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı’nda birlikte uğurladı.

Otobüsleri tek tek gezerek vatandaşlara “hayırlı yolculuklar” temennisinde bulunan Başkan Osman Zolan ve Milletvekili Özkan, bu vatan için canını veren şehitler için bol bol dua etmelerini istedi.

BAŞKAN ZOLAN: “ŞEHİTLERİMİZ İÇİN DUA EDİN”
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Bursa ve Çanakkale’ye gidiyorsunuz. Bugün sizleri, Denizli Milletvekilimiz Cahit Özkan ile birlikte uğurlamaya geldik. İlk olarak Bursa’ya gideceksiniz, ecdadımızın orada bıraktığı eserleri göreceksiniz. Bursa Ulu Cami’de sabah namazı kılacaksınız. Sonrasında bu vatan için gözünü kırpmadan canını veren ecdadımızın ziyaretine gideceksiniz. Bu vatanın bedelinin ödendiği toprakları göreceksiniz. Sizlerden bir ricamız var. Şehitlerimize bizlerden selam söyleyin, onlar için dua edin” dedi.

ÖZKAN: “RABBİM BİRLİĞİMİZİ DAİM ETSİN”
Denizli Milletvekili Cahit Özkan ise, “Cennet vatanımızın varlığına karşı 72 düvelin gerçekleştirdiği saldırıları bertaraf ettiğimiz, Anadolu’nun ezeli ve ebedi Türk yurdu olduğunu bütün dünyaya ilan ettiğimiz coğrafyaya gidiyorsunuz. Rabbim birliğimizi daim etsin, geleceğimizi aydınlık eylesin” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 13 18
21 Nisan 2024 Pazar 8 25Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Parçalı Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 34Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Çok Bulutlu