REKLAMI GEÇ

Büyükşehir Kitap Fuarı için geri sayım başladı

Büyükşehir Kitap Fuarı için geri sayım başladı

Denizli Büyükşehir Belediyesi, kitapseverlerin heyecanla beklediği kitap fuarının ikincisine hazırlanıyor. 30 Mart’ta açılıp 10 gün sürecek Denizli Büyükşehir Belediyesi 2. Kitap Fuarı’nda 150 yazar ve 215 yayınevi Denizlililerle buluşacak. Fuarda, birçok ünlü yazar imza günlerinde kitapseverlerle bir araya gelecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Mart 2018 Cumartesi, 13:10

Geçtiğimiz yıl ilkini düzenlediği Ege’nin en büyük kitap fuarı ile dikkatleri üzerine çeken Denizli Büyükşehir Belediyesi, fuarın kapsamını daha da genişleterek Denizlilileri ikinci kez kitapla buluşturacak.

Katılımcılarıyla birlikte Ege’nin en büyük kitap fuarını ikinci kez düzenleyecek Denizli Büyükşehir Belediyesinin 30 Mart-8 Nisan tarihleri arasında kapılarını açacağı kitap fuarına Türkiye’nin en ünlü yazarları ve yayınevleri katılacak. 150 yazar ve 215 yayınevinin katılmasının planlandığı Denizli Büyükşehir Belediyesi 2. Kitap Fuarı’nın onur konuğu Klasik Türk Edebiyatı ve Türk Tasavvuf Edebiyatı’nın en büyük yazarlarından biri olarak kabul edilen Denizlili Yrd. Doç. Dr. Mustafa Tatcı olacak.

YAZARLAR İMZA GÜNLERİNDE OKURLARI İLE BULUŞACAK
Kitap fuarında her gün birçok yazar düzenlenecek imza günlerinde okurlarıyla buluşacak. Sadece Denizli’den değil çevre illerden de çok sayıda katılımın beklendiği Denizli Büyükşehir Belediyesi 2. Kitap Fuarı’na İlber Ortaylı’dan Leyla İpekçi’ye, Kahraman Tazeoğlu’ndan Saba Tümer’e kadar birçok ünlü yazar ve yayınevi katılacak. Abdurrahman Dilipak, Vehbi Vakkasoğlu, Şükrü Erbaş, Aret Vartanyan, İnci Aral, Sinan Yağmur ve Ali Lidar gibi ünlü yazarların katılacağı fuarda ayrıca Denizlili yazarlar ve Denizli Büyükşehir Belediyesi Kültür Yayınları’nda yer alan eser sahipleri de olacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Rüzgarlı
25 Nisan 2024 Perşembe 17 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 15 27Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 31Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 32Parçalı Bulutlu