REKLAMI GEÇ

Büyükşehir’den diyetisyen günleri

Büyükşehir’den diyetisyen günleri

Denizli Büyükşehir Belediyesi, spor kurslarına katılarak kilo veren kadınları ödüllendirirken, Başkan Osman Zolan, törende “Diyetisyen Günleri” düzenleyeceklerinin müjdesini verdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Mart 2016 Salı, 14:44

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği ücretsiz spor kurslarına katılan kadınlar ile Başkan Osman Zolan, Buz Pisti’nde bir araya geldi. Etkinliğe katılan kadınların Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayan Zolan, “Sizlerle yaklaşık 5 yıl önce yola çıktık, her geçen gün yürüyüşümüz güçlendi çoğaldı ve hep beraber çok güzel etkinlikler yaptık. İnşallah bundan sonra da sizlerin istekleri noktasında her türlü çalışmayı yapacağız. Yeter ki birlik ve beraberliğimiz daim olsun” dedi.

denizli-dietisyen-gunleri-1

“KADIN HAYATTIR”
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu’nun başlattığı “Kadın Hayattır” kampanyasına da değinen Zolan, “Onun için biz ‘hayatın ta kendisi diyoruz’ sizlere. Sizler mutlu olursanız, dünya güzelliklerle dolar. İnşallah yarınımız bugünden daha güzel olsun, sevgimiz saygımız artarak devam etsin” diye konuştu.

denizli-dietisyen-gunleri-2

EN FAZLA KİLO VERENLERE ÖDÜL
Kadınlar için “Diyetisyen Günleri” düzenleyeceklerini de açıklayan Zolan, konuşmasının ardından Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin ücretsiz spor kurslarına devam ederken en çok kilo veren kadınlara ödüllendirdi.

Yorumlar

Nazmi DEMİRAL   -  Bağlantı 9 Mart 2016, 09:23

Böyle bir yarışma olmaz. Bilinçsizce yapılan diyetler insanlara zarar verir.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 14 19
21 Nisan 2024 Pazar 10 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 14 33Parçalı Bulutlu