REKLAMI GEÇ

Büyükşehir’den eğitime 35 milyon

Büyükşehir’den eğitime 35 milyon

Büyükşehir Belediyesi, bir hayırsever tarafından yaptırılan inşaatına başlanan Şirinköy, Üçler, Eskihisar ve Yenişehir mahallelerindeki 4 okul inşaatının tamamlanmasını üstlendi. Büyükşehir Belediyesi, 40’ar derslikli 4 okulun ikmal inşaatını tamamlanması için İller Bankası’ndan 35 milyon lira kredi kullanacak.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 19 Temmuz 2016 Salı, 19:16

Büyükşehir Belediye Meclisi temmuz ayı toplantılarının 3’üncü birleşimini gerçekleştirdi. Çoğunluğunu imar planı ile ilgili değişikliklerin oluşturduğu 31 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandığı meclis toplantısında, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a İller Bankası’ndan 35 milyon lira kredi kullanılması için yetki talebi gündeme geldi.

denizli-belediye-meclis-ic-2

40’AR DERSLİKLİ 4 OKUL
Denizlili bir hayırsever işadamı tarafından inşaatına başlanan, Merkezefendi’nin Şirinköy, Üçler, Eskihisar ve Yenişehir mahallelerinde 40’ar derslikli dört okulun ikmal inşaatını Büyükşehir Belediyesi tamamlayacak. Meclis üyeleri, Başkan Zolan’a, okul inşaatlarının tamamlanmasında kullanılmak üzere İller Bankası’ndan alınacak 35 milyon lira kredi için yetki verdi.

MECLİSTE SİMİT PEYNİR İKRAMI
AK Parti Buldan Meclis üyesi Ahmet Kökdemir, meclis üyelerine Buldan simidi ikram etti.

denizli-belediye-meclis-ic
Bir taraftan gündem maddelerini görüşen meclis üyeleri bir taraftan da, çay-simit-peynir ziyafeti yaptı. Kökdemir, Buldan’ın hiç bir katkı maddesi içermeyen, tamamen doğal yöntemlerle yapıldığını belirterek, “Buldan’ın simidi meşhurdur. Çünkü tamamen doğal yöntemlerle yapılıyor. Meclis’te yemeyen üyelerimiz varsa tadına baksın diye getirdim” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 14 19
21 Nisan 2024 Pazar 10 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 14 33Parçalı Bulutlu