REKLAMI GEÇ

Büyükşehir’den muhtarlara destek

Büyükşehir’den muhtarlara destek

Denizli Büyükşehir Belediyesi, girdileri sınırlı, masrafları yüksek olan mahalle muhtarlarına can suyu olacak yardım kararı aldı. Büyükşehir, il genelindeki tüm muhtarlara aylık 250 TL ödeme yapılacak. Yardımlar 3 aylık olarak ödenecek.

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 22 Şubat 2017 Çarşamba, 10:03

Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi’nin şubat ayı toplantılarının son birleşiminden muhtarlara can suyu olacak yardım kararı çıktı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın başkanlığında gerçekleştirilen son birleşimde muhtarlara maddi sıkıntılarının ortadan kaldırılmasında küçük de olsa katkı sağlanması kararlaştırıldı.

Denizli sınırları içerisinde bulunan tüm mahalle muhtarların elektrik, su, telefon, internet, ısınma, kira gibi zorunlu giderlerini karşılamak üzeri aylık 250’şer TL yardım yapılması oy birliği ile kabul edildi. Ödemeler muhtarlara 3 ayda bir verilecek.

KALE’DEKİ JANDARMA BÜYÜKŞEHİR’İN OLDU
Kale’de bulunan jandarma hizmet binası ve lojman da Büyükşehir Meclisi’nin gündemi arasındaydı. Mülkiyeti hazineye ait olan ve jandarma hizmet binası ile lojman olarak kullanılan Kale’nin Kale Mahallesi’ndeki taşınmazın Denizli Büyükşehir Belediyesi adına devri kabul edildi.

Devre karşılık ise Kale Mahallesi’ne 12 bin 227 m2 alan üzerinde Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçe jandarma binası ve lojman inşa edilmesine ilişkin protokol yapmak üzere Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a yetki verildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Rüzgarlı
25 Nisan 2024 Perşembe 17 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 15 27Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 31Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 32Parçalı Bulutlu