REKLAMI GEÇ

Büyükşehir’den sağlık yatırımı

Büyükşehir’den sağlık yatırımı

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin şehrin ihtiyaç duyulan noktalarında hayata geçirdiği sağlık yatırımları tek tek tamamlanıyor. Üçler ve Bağbaşı Mahallesi’nde başladığı 112 Acil Servis İstasyonlarını bitiren Denizli Büyükşehir Belediyesi, kısa süre sonra Merkezefendi’de içerisinde 112 Acil, UMKE ve ASM’nin bulunduğu sağlık kompleksini tamamlayacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Aralık 2017 Perşembe, 14:25

Belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra sosyal ve kültürel yatırımlara da ağırlık veren Denizli Büyükşehir Belediyesi, bir süre önce başladığı sağlık alanındaki yatırımlarını tamamlıyor.

Denizli Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda şehrin ihtiyaç duyulan noktalarında hayata geçirdiği Üçler 112 Acil Sağlık İstasyonu ve Bağbaşı 112 Acil Sağlık İstasyonu projesini bitirdi, istasyonlar kısa süre içerisinde hizmete alınacak. Yaklaşık 150 metrekare idari bina ve 40 metrekare araç parkı olmak üzere 190 metrekare alana yapılan istasyonlar, hayat kurtaracak. Denizli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçeler Dairesi Başkanlığı tarafından çevre düzenlemesi de tamamlanan 112 Acil Sağlık İstasyonları kısa süre sonra Sağlık Müdürlüğü’ne devredilecek.

Denizli Büyükşehir Belediyesinin 112 Asil Sağlık İstasyonlarının dışında başladığı yatırımlar da hızla devam ediyor. Dokuzkavaklar Mahallesi’nde yapımı devam eden semt polikliniği için 3.000 metrekare arsasını bedelsiz tahsis eden Denizli Büyükşehir Belediyesi, Merkezefendi Mahallesi’nde içerisinde 112 Acil, UMKE ve ASM’nin bulunduğu sağlık kompleksinin yapımını da sürdürüyor. Kısa süre sonra tamamlanacak proje ile bölge insanının büyük bir ihtiyacı karşılanmış olacak.

“İNSANIMIZ İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYORUZ”
Denizli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Osman Zolan, “Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak, her alanda vatandaşlarımızın hizmetine koşmaya devam ediyoruz. Belediyecilik hizmetlerimizin yanı sıra sağlık alanındaki projelerimize de büyük önem veriyoruz. Bu kapsamda, Üçler ve Bağbaşı’ndaki 112 Acil Sağlık İstasyonlarımızı tamamladık ve vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. İhtiyaç halinde sağlık araçları olay yerlerine daha yakından hareket ederek zamandan tasarruf sağlayacak. Çünkü bazen dakikalar, hatta saniyeler bile vatandaşımızın hayata tutunmasını sağlıyor. Böylesine önemli bir hizmete vesile olduğumuz için mutluyuz. İnsanımız için çalışmaya ve hizmet vermeye devam edeceğiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
16 Nisan 2024 Salı 14 31Az Bulutlu
17 Nisan 2024 Çarşamba 12 29Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
18 Nisan 2024 Perşembe 12 29Parçalı Bulutlu
19 Nisan 2024 Cuma 10 28Parçalı Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 12 28Gökgürültülü Sağanak Yağışlı