REKLAMI GEÇ

Büyükşehir’den Zeytinköy’de iftar

Büyükşehir’den Zeytinköy’de iftar

Denizli Büyükşehir Belediyesi iftar sofrasını bu kez Zeytinköy Mahallesi’nde kurdu. Başkan Zolan, “Yatırımlarla birlikte insanlarımızın arzu ettiği konforu, hak ettiği güzelliği ortaya koyacağız” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Haziran 2016 Pazartesi, 15:54

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından 11 ayın sultanı ramazan boyunca her gün bir mahallede düzenlenen iftar sofrası Zeytinköy Mahallesi’nde kuruldu. İftara eşi Berrin Zolan ile birlikte katılan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, vatandaşlarla sohbet etti. İftarın ardından açıklama yapan Başkan Zolan, “Zeytinköy, her yıl geldiğimiz, iftarda buluştuğumuz yer. Halkımız sağ olsun bugün yine bizi sevgiyle muhabbetle karşıladı” dedi.

“DURMAYACAĞIZ, KOŞACAĞIZ, ÇALIŞACAĞIZ”
Başkan Zolan, Büyükşehir Belediyesi’nin yatırımlarının en üst seviyede devam ettiğini belirterek, “İnşallah bu yatırımlarla birlikte insanlarımızın arzu ettiği konforu, hak ettiği güzelliği ortaya koyacağız” diye konuştu.

Denizli ölçeğinde üzerilerine düşen görevi yapmanın gayeti içinde olduklarını vurgulayan Başkan Zolan, “Kendi alanımızda kendi görevimizi en iyi şekilde yapmak için vatandaşlarımızla el ele verdik, kol kola girdik. İnşallah dünyada Denizli söz edilebilir bir şehir oluncaya kadar durmayacağız, koşacağız, çalışacağız. Ramazan demeyeceğiz, sıcak demeyeceğiz, yağmur demeyeceğiz. Hiçbir mazeret üretmeyeceğiz. Sadece ve sadece Denizli’de yaşayan kardeşlerimize hizmet edeceğiz. Onun için Denizlimiz daha ileriye daha güzele gidecek” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Rüzgarlı
25 Nisan 2024 Perşembe 17 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 15 27Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 31Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 32Parçalı Bulutlu