REKLAMI GEÇ

Büyükşehir’in iftar sofrası Fatih’te kuruldu

Büyükşehir’in iftar sofrası Fatih’te kuruldu

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin her gün farklı bir mahallede düzenlediği iftar sofrası bu kez Fatih Mahallesi’nde kuruldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Temmuz 2015 Çarşamba, 16:09

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin Ramazan ayı dolayısıyla hergün bir mahallede verdiği iftar yemeği etkinliği Fatih Mahallesi’nde gerçekleştirildi. Fatih Kapalı Pazaryeri’nde kurulan iftar sofrasına, Vali Şükrü Kocatepe ve eşi Sultan Kocatepe, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve eşi Berrin Zolan, Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağcı ve eşi Prof. Dr. Gülseren Bağcı, Vali Yardımcısı Ali Gergibozan, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, İl Müftüsü Mehmet Aşık ve mahalle sakinleri katıldı.

“SÖZÜMÜZÜ YERİNE GETİRMENİN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ”
İftar yemeği sonrası vatandaşlara seslene Büyükşehir Belediye Başkanı Osman zolan, Fatih Mahallesi’nde geçen yıl başlatılan altyapı çalışmalarında önemli bir yol kat ettiklerini söyledi. Zolan,”Şu anda her taraf toz, kışa doğru da çamur olmaya başlayacak. Burada içme suyu ve kanalizasyon hatları baştan aşağı değişiyor. Yağmur suyu hatları yapılıyor. Altyapı bittikten sonra güzel bir üstyapıyla Fatih Mahallemiz muhteşem olacak” dedi.

HALI SAHA VE SPOR ALANI MÜJDESİ
Fatih Mahallesi’nde özellikle gençler ve çocuklar için spor tesisi yapacak bir alan aradıklarını kaydeden Zolan, “En önemli sorun yer bulabilmek. Burayı kamulaştırdıkve bu pazaryerini inşa edebildik. İnşallah böyle geniş bir yer bulduğumuzda hiçbir fedakarlıktan kaçınmadan spor alanları konusunda gençlerimiz için çocuklarımız için en iyisini, en güzelini yapma noktasında gayretimiz olacak. Araştırmalarımız sürüyor” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 30Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 32Parçalı Bulutlu