REKLAMI GEÇ

BYEGM’den yerel medya buluşması

BYEGM’den yerel medya buluşması

Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü (BYEGM) Muğla İl Müdürü Cavit Okur, Denizli’deki yerel medya temsilcileriyle bir araya geldi. Toplantıda, problem ve istekler dile getirildi.

Engin Ünal / DENİZLİHABER / 21 Ağustos 2014 Perşembe, 11:54

Basın Yayın ve Enformasyon Muğla İl Müdürlüğü’nün yerel medya buluşması, Denizli Büyükşehir Belediyesi’ne ait Denizli Konağı’nda gerçekleşti. Toplantıya BYEGM Muğla İl Müdürü Cavit Okur ve Denizli’deki medya temsilcileri katıldı.

Okur, toplantıda yaptığı konuşmada, BYEGM Muğla İl Müdürlüğü’nün sorumluluk bölgesine Denizli ve Aydın’ın da girdiğini, kurumun gazetecilerin eğitimine yönelik faaliyetler gerçekleştirdiğini, ayrıca Yerel Medya Özendirme Yarışması düzenlediğini, son yarışmada internet dalında Denizlihaber.com’un “en iyi internet gazetesi”, Gazete Milas’ın haber dalında, Muğla Gündem Gazetesi’nden Kenan Gürbüz’ün de fotoğraf dalında birincilik ödülü kazandığını hatırlattı.

Yerel medyanın sorunlarını çözmek için 24 saat görev başında olduklarını belirten Okur, “Ancak yaşanan sorunların bize aktarılması, bir rapora dönüşmesi gerekiyor. Bizler de bu raporu sayın bakanlığımıza sunup takipçisi oluruz. Ayrıca yerel basının haber almadaki sıkıntılarını biliyoruz. Bunları bize bildirirseniz gidermek için müdahil oluruz” dedi.

Okur, yerel medya temsilcilerinden gelecek talep doğrultusunda eğitim seminerleri düzenleyeceklerini sözlerine ekledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 13 18
21 Nisan 2024 Pazar 8 25Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Parçalı Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 34Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Çok Bulutlu