REKLAMI GEÇ

ÇAL’DA ZOLAN COŞKUSU

ÇAL’DA ZOLAN COŞKUSU

Yerel seçimlere sayılı günler kala Denizli’nin dört bir yanında vatandaşlarla bir araya gelmeye devam eden AK Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan, Çal’da coşkuyla karşılandı.

/ DENİZLİHABER / 27 Mart 2014 Perşembe, 11:55

Çal’da coşkulu bir kalabalığa seslenen AK Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan, Çal’daki enerjinin kendilerine ayrı bir heyecan ve mutluluk verdiğini söyledi. 30 Mart tarihinin hem Çal hem de tüm Denizli için önemli bir dönüm noktası olduğuna işaret eden Zolan, “Çal artık hizmete doyacak. 30 Mart’tan sonra Çal ilçemize hem Çal Belediyemiz, hem de Büyükşehir Belediyemiz hizmet verecek. Büyükşehir şimdiden Çal ilçemize hayırlı olsun” dedi.

“BİZ BELEDİYECİLİĞİN NASIL YAPILACAĞINI İYİ BİLİYORUZ”
Çallılar’ın kendilerine gösterdikleri sevgi ve ilginin mutluluk verici olduğunu ifade eden AK Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan, “Bugün sizleri çok diri gördük, coşkulu gördük. Gönülden bizleri karşıladınız, Allah hepinizden razı olsun. Biz hizmetin nasıl yapılacağını, nasıl hizmetkar olunacağını iyi biliyoruz. Biz belediyeciliğin nasıl yapılacağını iyi biliyoruz. Çal’ın sorunlarını da biliyoruz. Biz Çal’da ayak basılmadık yer bırakmadık. Her köyünü, beldesini, mahallesini karış karış gezdik. Bazı bölgelere iki defa geldik. Derdinizi öğrenmek için eksiklerinizi karşılamak için geldik. Çünkü biz zaman kaybetmeyeceğiz. Bütün istekleri, bütün eksiklikleri tespit ettik. Allah’ın izni ile 31 Mart’ta bunları bir bir gidermeye başlayacağız. Biz sizlere sadece ve sadece hizmet edeceğiz. Denizli’de 10 yıl boyunca sadece ve sadece hizmet ettik, burada da Allah’ın izni ile en iyi şekilde hizmet edeceğiz. Yeter ki birlik ve beraberliğimiz daim olsun” şeklinde konuştu.

ZOLAN

“ÇAL İÇİN 103 DEV PROJE”
“Bugüne kadar attığımız her adımda yanımızda oldunuz, bize sahip çıktınız” diyen AK Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan, sözlerini şöyle tamamladı: “Osman Saruhan kardeşimle birlikte sizler için 103 Dev Proje hazırladık. Çal’da en az 103 proje yapacağız. Bu sayı 123 de olur, 223 de, 323 de. Bize nerede ihtiyaç duyarsanız, biz orada oluruz. Dert neyse biz derman oluruz. Çallı kardeşlerim, tabi ki hepimizin değişik siyasi görüşleri var. Onlar bizim zenginliğimiz. Bahçedeki rengarenk çiçekler gibi… O farklı düşünceler bizi ayrılığa, kavgaya götürmemeli. Daha iyiye daha güzele ulaşmak için o farklı görüşler itici güç olmalı. Her türlü farklı görüşü bir kenara bırakarak ilçemizin geleceği için, çocuklarımızın geleceği için en faydalı yerde, kendine hizmet edecek yerde buluşmayı başarmalıyız. Bunu başarabilen iller çok güzel yerlere gelebilirler. 2004’te Denizli bunu yaptı. Denizli ‘artık yeter’ dedi. ‘Artık büyük bir köy değil, büyük ve güzel bir şehir olmak istiyoruz’ dedi. Denizli halkı 2004’te yüzde 51’in üzerinde oy vererek Nihat Zeybekci Bakanımızı belediye başkanı yaptı. Her türlü siyasi görüşü bir kenara bırakarak… Çal da bunu yapacak inşallah. Tüm siyasi görüşleri bir kenara bırakacağız, Çal’ın menfaatinde buluşacağız. İnşallah Çal ilçemiz 30 Mart akşamı yine Ak belediyecilikte karar kılacak. Ben bu vesileyle birlik ve beraberliğimizin daim olmasını diliyor, Osman Saruhan kardeşimi sizlere emanet ediyorum.”

Yorumlar

kadir   -  Bağlantı 27 Mart 2014, 13:19

çalın adam akıllı hizmet alabilmesi için osman saruhan şeçilmeli.adamın süllerde yaptıkları ortada süllerin çehresi değişti.bu fırsatı kaçırmayalım.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 14 19
21 Nisan 2024 Pazar 10 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 14 33Parçalı Bulutlu