REKLAMI GEÇ

Canpolat veda turuna Honaz’dan başladı

Canpolat veda turuna Honaz’dan başladı

Merkeze alınan Vali Hasan Canpolat veda ziyaretlerine başladı. Canpolat’ın ilk durağı Honaz İlçesi oldu. Burada muhtarlar ve belediye başkanlarıyla biraraya gelen Canpolat, Honaz için hazırlanan projelerin devam ettirilmesini istedi.

/ DENİZLİHABER / 1 Mayıs 2008 Perşembe, 00:00

Valililer kararnamesi ile merkeze alınan Vali Hasan Canpolat veda ziyaretlerine başladı. İlk olarak Honaz’ı ziyaret eden Vali Hasan Canpolat, muhtarlar ve belediye başkanlarıyla bir araya geldi.

İlk olarak Honaz Kaymakamlığı’na giden Vali Canpolat, Kaymakam Kamuran Taşbilek ile görüştü. Daha sonra toplantı salonuna geçen Canpolat, 19 köy muhtarı ve 4 belediye başkanı ile birlikte toplantı yaptı. Toplantıda konuşan Vali Canpolat, görev yaptığı 1.5 yıl içerisinde bölgede en iyi ve gelişme ve ilerleme kaydeden ilçenin Honaz olduğunu söyledi.

Canpolat “Honaz, Denizli’nin en modern ilçelerinden bir tanesi. Çalışkan insanları, eğitim konusundaki duyarlılığı ve tarımdaki gelişimi bunun en güzel örneklerindendir. Ben sizlerden sadece, bu güzel ilçe için hazırlanan projeleri devam ettirmenizi ve bu ilçeyi en iyi yere getirmenizi istiyorum” dedi. Konuşmaların ardından Vali Hasan Canpolat toplantıya katılanlarla vedalaşarak ilçeden ayrıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
25 Nisan 2024 Perşembe 17 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 31Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 18 32Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 18 31Parçalı Bulutlu