REKLAMI GEÇ

ÇARDAK İLÇE MERKEZİ CAZİBELİ SUYA KAVUŞTU

ÇARDAK İLÇE MERKEZİ CAZİBELİ SUYA KAVUŞTU

Daha önce pompalama yöntemi ile içme suyu temin eden Çardak, DESKİ’nin çalışmaları ile cazibeli suya kavuştu yıllık 65 bin liralık elektrik faturasından kurtuldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Haziran 2015 Salı, 14:55

DESKİ’nin Çardak’ta yürüttüğü altyapı çalışmalarının önemli bölümü tamamlandı. İlçeye pompa sistemi ile temin edilen içme suyu artık cazibeli yolla akacak. Bu gelişme ilçeyi yıllık 65 bin liralık elektrik faturasından da kurtaracak. 

İlçedeki iki su deposuna 3 kilometre mesafedeki Değirmen Arası’ndan temin edilen su maliyetin yüksek olduğu gerekçesi ile bir süredir şikayet konusuydu. Burada yapılan çalışmada 1 kilometreden fazla içme suyu hattı döşenerek su cazibeli hale getirildi, elektrikli pompalama sistemi kapatıldı.

Öte yandan DESKİ’nin Çardak İlçesi’nde alt yapısı bulunmayan bölgelerde gerçekleştirdiği çalışmalar kapsamında, Merkez Bahçelievler ve Saray Mahallesi’nde 2500 metre planlanan kanalizasyon inşasının devam ettiği belirtildi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Alt yapı anlamında Denizli merkezimiz belirli bir standarda kavuştu. Ancak kent merkezi dışındaki bölgelerimizde yıllardır süren içme suyu sorunlarına el attık. Bir yandan insanımıza en sağlıklı şekilde hizmet vermek için modern çağın tüm teknolojisinden yararlanırken diğer yandan yüksek maliyetleri düşürme noktasında büyük çaba sarf ettik” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 14 19
21 Nisan 2024 Pazar 10 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 14 33Parçalı Bulutlu