REKLAMI GEÇ

Cezaevinde konferans

Cezaevinde konferans

Denizli D Tipi Ceza İnfaz Kurumu’nda ‘Ehl-i Beyt Sevgisi’ konulu konferans düzenlendi, Muharrem Ayı ve Aşure Günü nedeniyle gerçekleştirilen Kur’an-ı Kerim Kursu’na katılarak başarılı olan tutuklu ve hükümlüler başarı belgesi ile ödüllendirildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Ekim 2015 Cuma, 17:22

Denizli D Tipi Ceza İnfaz Kurumunda Kurumu’nda, Muharrem Ayı ve Aşure Günü dolayısıyla ‘Ehl-i Beyt Sevgisi’ konulu konferans düzenlendi. Konferansa İl Müftüsü Mehmet Aşık, kurum müdürleri, öğretmen, sosyal çalışmacı, infaz koruma memurları ile hükümlü ve tutuklular katıldı. Konferansta, Kurum Vaizi Fahri Üner’in kurumda yapılan dini faaliyetler hakkında bilgi verdi.

Namazın insanı madden ve manenden arınmasını sağladığını belirten İl Müftüsü Mehmet Aşık ise, “Bütün insanlığın bir ana-babadan türediğini, zamanla milletler, diller vs. oluştuğundan ancak bu suretteki ayrılıkların ayrışmaya değil kaynaşmaya vesile olması gerektiğinden, ayrılıkların insanlık tarihi verdiği zararlardan, bütün Peygamberlerin ortak davetinin “tevhit inancı” olmasından; insanın yaratılış gayesine uygun olarak Allah’a kulluk etmesi gerekmektedir. Namaz insanı madden ve manen arınmasını sağlar” dedi.

Konferans, kurum vaizleri tarafından düzenlenen Kur’an-Kerim Kursu’na katılarak başarılı olanlara tutuklu ve hükümlülere başarı belgesi verildi. Konferansa katılan memur, hükümlü ve tutuklulara da kitaplar hediye edildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
25 Nisan 2024 Perşembe 17 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 31Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 18 32Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 18 31Parçalı Bulutlu