REKLAMI GEÇ

Çınar’a yer altı otoparkı

Çınar’a yer altı otoparkı

AK Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan’ın Denizli için hazırladığı 222 Dev Proje arasında yer alan katlı otoparklar ile şehrin otopark sorunu tarihe karışacak. Otopark projelerinden biri de Delikliçınar Meydanı’nın altına yapılacak olan yer altı otoparkı olacak.

/ DENİZLİHABER / 21 Mart 2014 Cuma, 09:49

Kentin farklı bölgelerinde yer alacak olan bu otoparklar, özellikle kent merkezindeki araç yoğunluğunu ciddi oranda azaltacak. Bu otoparklar; Delikliçınar Yer Altı Otoparkı ile Merkezefendi ilçesinde Sırakapılar Özel İdare Bölgesi Katlı Otoparkı, Sırakapılar Milli Eğitim Arkası Katlı Otoparkı, Değirmenönü Katlı Otoparkı, Saraylar Mahallesi Hastane Bölgesi Katlı Otoparkı; Pamukkale ilçesinde 15 Mayıs Katlı Otoparkı, 15 Mayıs Esnaf Sarayı Arkası Katlı Otoparkı, Hacıkaplanlar Hürriyet İlköğretim Okulu Arkası Katlı Otoparkı, Atalar Katlı Otoparkı, Hacıkaplanlar Camii karşı alana otopark ve Vilayet yanı katlı otopark olacak.

DELİKLİÇINAR MEYDANI’NA YER ALTI OTOPARKI
Başkan Zolan’ın 222 dev projesinden biri olan ve Denizli’nin çehresini değiştirecek Delikliçınar Meydanı Yer Altı Otoparkı ile bölgenin otopark sorunu tarihe karışacak. Delikliçınar Meydanı’nda yerin altına yapılacak olan dev otopark projesi hem Denizli’ye hem de Delikliçınar Meydanı’na prestij katarken, kentin önemli bir ihtiyacını da karşılayacak.

Denizli’nin en işlek meydanı olan Delikliçınar Meydanı’nda yerin altına çok katlı olarak inşa edilecek olan yer altı otoparkının üzerinde de Denizli’de yaşayan vatandaşların vakit geçirebilecekleri, Denizli’ye yakışır bir meydan düzenlemesi bulunacak. Delikliçınar Meydanı’nın çehresini baştan aşağıya değiştirecek olan proje ile hem bölge halkına hem de kent merkezinde vakit geçiren Denizlililere büyük rahatlık sağlayacak.

Delikliçınar Meydanı Yer Altı Otoparkı’nın; Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin yeni dönemde hayata geçireceği mega projelerden biri olduğunu söyleyen AK Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan, Denizli’de 10 yılda ulaşım alanında büyük yatırımlara imza attıklarını, bu alandaki çalışmalarının hız kesmeden devam edeceğini ifade etti. Gerçekleştirdikleri üstyapı çalışmaları ile modern bir hale gelen Gazi Bulvarı’nın hayata geçirecekleri Delikliçınar Meydanı Yer Altı Otoparkı ile daha da canlanacağını vurgulayan Osman Zolan, şunları söyledi: “Denizli’de hayata geçireceğimiz otopark projelerimizle birlikte kentimizin otopark sorunu tamamen ortadan kalkacak. Bu projelerimizden bir tanesi de Delikliçınar Yer Altı Otoparkı. Bu projemizi hayata geçirdiğimizde hem bölgemizin otopark ihtiyacını karşılayacak hem de Gazi Bulvarı’na güzel vakit geçirmek ve alışveriş yapmak için gelen vatandaşlarımıza büyük bir kolaylık sağlamış olacağız. Otoparkımızın üzerinde büyük bir meydan ve yeşil alan düzenlemesi olacak. Burada insanlarımız güzel vakit geçirip dinlenme fırsatı bulacaklar. Sevdikleriyle, dostlarıyla burada buluşacaklar. Bu projemiz gerçekleştiğinde Delikliçınar Meydanımız bambaşka bir boyut kazanacak.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 13 18
21 Nisan 2024 Pazar 8 25Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Parçalı Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 34Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Çok Bulutlu