REKLAMI GEÇ

Çocuklar tiyatro ile tanıştı

Çocuklar tiyatro ile tanıştı

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Çocuk Meclisi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında bugüne kadar hiç tiyatroya gitmemiş çocukları tiyatro ile buluşturdu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Nisan 2017 Pazar, 10:12

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Çocuk Meclisi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Çatalçeşme Oda Tiyatrosunda program düzenledi.

Programa, Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Genel Sekreter Baran Akın, Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen, Gençlik Meclisi Başkanı Şeniz Yılmaz, Çocuk Meclisi Başkanı Turguthan Salar, Çocuk Meclisi üyeleri ve çocuklar katıldı. Etkinlikte bugüne kadar hiç tiyatroya gitmemiş 7 ila 11 yaş arasındaki 5 farklı mahalleden gelen çocuklara Edirne Halk Eğitim Tiyatrosu tarafından “Bizim Sokağın Çocukları” adlı oyun sergilendi.

OYUN BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI
Çevre temizliği temasının işlendiği oyunu beğeni ile izleyen çocuklar ilk kez tiyatroya gidebilmenin sevincini yaşadı. Çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayan Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci de çocuklara balon dağıttı. Kent Konseyi Genel Sekreteri Akın, “Çocuk Meclisimiz bugüne kadar hiç tiyatroya gitmemiş öğrencilerimiz için bir etkinlik hazırladı. Bu kapsamda 5 farklı mahalleden davet ettiğimiz çocuklarla birlikte tiyatro izlediler. Tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Rüzgarlı
25 Nisan 2024 Perşembe 17 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 15 27Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 31Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 32Parçalı Bulutlu