REKLAMI GEÇ

Cumartesi günü Delikliçınar’a bağlı yollar kapalı olacak

Cumartesi günü Delikliçınar’a bağlı yollar kapalı olacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yarın Denizli’ye gelecek olması nedeniyle kent merkezinde bazı yollar trafiğe kapatıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Aralık 2018 Cuma, 17:23

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumartesi günü Denizli’ye gelecek olması nedeniyle 15 Temmuz Delikliçınar Meydanı trafiğe kapatıldı. Sürücülerin Delikliçınar yoluna bağlanan yollar dışında alternatif yolları kullanmaları istendi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 15 Temmuz Delikliçınar Meydanı’ndan yapacağı konuşma ve toplu açılış için Büyükşehir Belediyesi’nin önünden Liseye çıkan yola platform kuruldu. Bayraklarla süslenen ve güvenlik önlemleri çerçevesinde bariyerlerle çevrilen alan cumartesi sabahından itibaren trafiğe kapatıldı.

Buna bağlı olarak cumartesi günü Lise Caddesi tamamen, İstiklal Caddesi ile Atatürk Caddesi kısmi olarak trafiğe kapanacak. Bu yolardan Delikliçınar yönüne araç geçemeyecek. Diğer taraftan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Denizli’ye girişi sırasında ise EGS Kongre Merkezi’nden itibaren trafik kısmi olarak işletilecek. Yetkililer cumartesi günü sürücülerin görevlilerin yönlendirmeleri konusunda dikkatli olmalarını istedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 13 18
21 Nisan 2024 Pazar 8 25Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Parçalı Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 34Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Çok Bulutlu