REKLAMI GEÇ

Damla damla sevgi dağıtıyorlar

Damla damla sevgi dağıtıyorlar

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hazırlanan ‘Damla Projesi’ kapsamında, dezavantajlı aileler ve çocukları ile bir araya gelerek kültürel değerleri paylaşan 40 gönüllü genç, projenin Denizli ayağında Vali Dr. Ahmet Altıparmak’ı ziyaret etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Kasım 2016 Cuma, 10:48

Valilik Konferans Salonu’nda gerçekleşen ziyarete; Gençlik ve Spor Bakanlığı Müşaviri Metin Ayvazoğlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu ile projede yer alan gönüllü gençler katıldı.

Vali Altıparmak, ziyarette gençlerle tanışarak sohbet etme imkanı buldu. Renkli anların ve hoş bir sohbetin yaşandığı ziyarette, gençlere üstlendikleri görevin ve sorumluluğun hem kültürlerin kaynaşmasına hem de birlik ve beraberliğin teminine katkı sağladığını vurgulayan Vali Dr. Ahmet Altıparmak, zaman zaman kendi yaşadığı tecrübelerden de bahsetti. Ziyaretlerinden ve hoş sohbetlerinden ötürü gençlere teşekkür eden Vali Altıparmak, Türk milletinin birlik ve beraberliğini, dayanışmasını her zaman her ortamda ve her yaş grubunda gösteren tek millet olduğunu söyledi.

valilik-damla-projesi-2

Projede ülkemizde çeşitli üniversitelerde okuyan ve içlerinde yabancı öğrencilerin de bulunduğu 40 gönüllü genç ile toplumun değişik kesimlerinden en az 4 bin kişiye ulaşılması planlanıyor. Projeye katılan gönüllü gençler, bir hafta boyunca çeşitli ziyaretlerde bulunarak kütüphane oluşturma, bakım, boyama, temizlik ve hediye dağıtımı gibi etkinliklere katılıyor.

valilik-damla-projesi-1

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Rüzgarlı
25 Nisan 2024 Perşembe 17 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 15 27Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 31Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 32Parçalı Bulutlu