REKLAMI GEÇ

Delikliçınar’da gecenin izleri siliniyor

Delikliçınar’da gecenin izleri siliniyor

Delikliçınar Meydanı dün gece tarihinin en kalabalık anların yaşadı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısına uyarak alanı dolduran Denizlililer sabahın ilk ışıklarına kadar darbe girişimini protesto etti. Sabaha karşı boşalan meydana temizlik görevlileri geldi, gecenin izlerini silmek için çalıştı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Temmuz 2016 Cumartesi, 09:36

Türkiye ve Denizli dün gece tarihi bir gün yaşadı. Darbe girişimi ile sarsılan ve kritik bir süreç yaşayan Türkiye’de yıkımın izleri sabah saatlerinde net bir şekilde ortaya çıktı. Denizli’de de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısına yanıt veren Denizlililer Delikliçınar Meydanı’nı doldurdu.

Tarihinin en yoğun kalabalığının toplandığı Delikliçınar Meydanı’ndaki hareketlilik sabahın ilk ışıklarına kadar sürdü. Darbeyi protesto eden, hükümete destek veren kalabalık, mehter takımının verdiği konserin ardından dağıldı.

gecenin-izleri-siliniyor-1

GECENİN İZLERİNİ SİLDİLER
Delikliçınar Meydanı’nda gecenin izlerini silmek, sabah erken saatlerden itibaren temizlik görevlilerine düştü. Su şişelerini ve atıkları temizleyen görevliler, çöp yoğunluğu nedeniyle uzun süre uğraşmak zorunda kaldı.

gecenin-izleri-siliniyor-1

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 14 19
21 Nisan 2024 Pazar 10 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 14 33Parçalı Bulutlu