REKLAMI GEÇ

DEMOKRASİ NÖBETİNDE 11. GÜN

DEMOKRASİ NÖBETİNDE 11. GÜN

Darbe girişiminin yaşandığı 15 Temmuz’dan bu yana Delikliçınar Meydanı’ndaki demokrasi nöbetinin 11.gününde 1980 darbesiyle görevden alınan Denizli Belediyesi eski başkanı Hasan Gönüllü Denizlililere seslendi. Gönüllü, “Artık iktidarlar seçimle gelmeli seçimle gitmeli” dedi.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 26 Temmuz 2016 Salı, 00:23

Denizlililer, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından başlattıkları demokrasi nöbetlerini sürdürüyor.
denizli-demokrasi-nobeti-11-ci-gun-ic-3
Her akşam Delikliçınar Meydanı’nda bir araya gelen Denizlililere, AK Parti Milletvekili Sema Ramazanoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, eski belediye başkanlarından darbe mağduru Hasan Gönüllü ile Ali Aygören, Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Bekir Çapar ile belediye daire başkanları eşlik etti.

denizli-demokrasi-nobeti-11-ci-gun-ic
BAYILDI BAYRAĞI ELİNDEN BIRAKMADI

Saat 20.00 sıralarında Delikliçınar Meydanı’na doldurmaya başlayan Denizlililer, belediyeler tarafından dağıtılan Türk bayrağı sırasına girdi. Biranda yaşanan izdihamda düşerek bayılan bir vatandaşın imdadına Büyükşehir Belediyesi özel güvenlik elemanları yetişti. Sakin bir kenara alınan vatandaşa, meydanda hazır bekletilen 112 Acil Sağlık ekipleri müdahale ederek ambulansla hastaneye kaldırdı. Vatandaş, sedye üzerinde hastane giderken bile elinden Türk bayrağını bırakmaması dikkat çekti.

denizli-demokrasi-nobeti-11-ci-gun-ic-2

TÜRK MİLLETİ APSEDEN KURTULDU
Delikliçınar Meydanı’ndaki Demokrasi Nöbeti’ne katılarak destek veren AK Parti Milletvekili Sema Ramazanoğlu, “15 Temmuz’da, tam anlamıyla içimizdeki apse patlamıştır. Türk milleti apseden kurtulmuştur. Bunun tıptaki anlamı budur” dedi.

denizli-demokrasi-nobeti-11-ci-gun-ic-4
DARBEYLE GÖREVDEN ALINDIM
Eski Belediye Başkanlarından 1980 darbesi mağduru Hasan Gönüllü Denizlililere seslendi. Artık iktidarların seçimle gelmesini ve seçimle gitmesi gerektiğini vurgulayan Gönüllü, “Darbe mağduru bir belediye başkanı olarak, bugün yaşanları en iyi ben anlarım. 1980 darbesinde görevden alındım. 15 Temmuz’da milli iradenin sahip çıkılması, Türkiye’nin geleceği için verilmiş en anlamlı mücadeledir” dedi.

denizli-demokrasi-nobeti-11-ci-gun-ic-1
TÜRKİYE’DE BİR DAHA DARBE YAŞANMAYACAKTIR
Eski başkanlardan Ali Aygören ise, 15 Temmuz’da Türk Milleti’nin darbe girişiminde bulunanlara güzel bir ders verdiğini belirtti. Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, demokrasi nöbetinin devam edeceğini ve sabaha kadar halkla birlikte olacağını belirtti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Rüzgarlı
25 Nisan 2024 Perşembe 17 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 15 27Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 31Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 32Parçalı Bulutlu