REKLAMI GEÇ

İstimlak bedeli 7 milyon liraydı, bedelsiz alındı

İstimlak bedeli 7 milyon liraydı, bedelsiz alındı

Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi 2017’nin ilk toplantısını gerçekleştirdi. Yeni yıla ilişkin dilek ve temennilerin ifade edildiği toplantıda konuşan Başkan Osman Zolan, 11. Komando Tugayı’nın Çıtır kavşağı olarak bilinen bölgedeki projeleri için talep ettikleri alanın tahsisinin yapıldığını söyledi. Başkan Zolan, 7 milyon lira istimlak bedelli arazinin Milli Savunma Bakanlığı tarafından bedelsiz verildiğini ve önemli bir kaynağın belediyede kaldığını ifade etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Ocak 2017 Cuma, 18:28

Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi, 2017’nin ilk toplantısını gerçekleştirdi. Ocak dönemi toplantılarının ilk birleşimine Osman Zolan başkanlık etti.

Kısa süren toplantıda tek tek söz alan grup başkan vekilleri 2017’ye ilişkin temennilerini dile getirdi, terörü ortak bir dille kınadı.

Tekliflerin detaylı inceleme için komisyonlara havale edildiği ve bu nedenle kısa süren ilk birleşimde konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, önemli bir haber de verdi.

Ankara’dan yeni geldiğini belirten Başkan Zolan, uzun süredir istedikleri 11. Komando Tugayı’nın alt kısmında bulunan, Çıtır kavşağı olarak da bilinen bölgeyle ilgili çalışmaların tamamlandığını söyledi.

Ankara’da Milli Savunma Bakanlığı ile tahsis protokolü imzaladıklarını belirten Başkan Zolan, “Bu bizim için çok önemli bir gelişme. Askeriyenin alt kısmını alıp, burada yeni bir kavşak düzenlemesi yaparak, yaşanan trafik sorununu ortadan kaldırmak istiyorduk. Bunun için de uzun süredir temaslarımızı sürdürüyorduk. Milli Savunma Bakanlığı ile anlaşmaya vardık. 7 milyon lira istimlak bedeli olan bölgeyi bedelsiz olarak aldık. Hem projeyi hayata geçirebileceğiz, hem de belediyede önemli bir kaynak kaldı” dedi.

Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi, Ocak dönemi toplantılarına pazartesi günü devam edecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
18 Nisan 2024 Perşembe 15 27Çok Bulutlu
19 Nisan 2024 Cuma 10 27Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
20 Nisan 2024 Cumartesi 12 19Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
21 Nisan 2024 Pazar 8 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 10 27Çok Bulutlu