REKLAMI GEÇ

Üreticilerden Başkan Zolan’a ziyaret

Üreticilerden Başkan Zolan’a ziyaret

Sarayköy ve Babadağ Ziraat Odaları, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti. Başkan Zolan, “Çiftçilerimizin hak ettiği değeri görmesi için Büyükşehir Belediyesi olarak elimizden gelen gayreti göstermeye çalışıyoruz” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Ocak 2017 Cuma, 11:57

Sarayköy ve Babadağ Ziraat Odaları tarıma verdiği desteklerden dolayı Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a teşekkür ziyaretinde bulundu. Ziyarete Sarayköy Ziraat Odası Başkanı Halil Aktım ve yönetim kurulu üyeleri ile Babadağ Ziraat Odası yönetim kurulu üyeleri katıldı.

“GAYRETLERİMİZ DAİM OLSUN”
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, ziyaret dolayısıyla duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Halil Bey, Ziraat Odası Başkanlığı görevini üstlendi. Siz değerli meclis üyelerimiz hep birlikte bir görev ifa ediyorsunuz. Ben öncelikle sizlere başarılar diliyorum. Sarayköy ve Babadağ, tarımsal anlamda hak ettiği güzellikleri daha fazla alsın, o noktada gayretlerimiz beraber ve daim olsun” dedi.

“ÜRETİM TOPLUMU OLMAMIZ LAZIM”
Denizli Büyükşehir Belediyesinin tarımsal kalkınma ile ilgili bir birim kurduğunu hatırlatan Başkan Zolan, “Tarım ve üretim çok önemli. Tüketim değil üretim toplumu olmamız lazım. Sarayköy Ovası, Denizlimizin en güzide ovalarından bir tanesidir. Burada üretimin hakkıyla yapılması, çiftçilerimizin hak ettiği değeri görmesi gerekiyor. Bu noktada Büyükşehir Belediyesi olarak elimizden gelen gayreti göstermeye devam ediyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 30Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 32Parçalı Bulutlu