REKLAMI GEÇ

Gösterileriyle hayran bıraktılar

Gösterileriyle hayran bıraktılar

Denizli Büyükşehir Belediyesi Bilgi Evi ve Kurs Merkezleri öğrencileri, 10’uncusu yapılan geleneksel yılsonu etkinliğinde, muhteşem bir gösteriye imza attı. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Çocuklarımızı geleceğe hazırlamada titiz ve hassas davranmaya devam edeceğiz” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Haziran 2016 Cumartesi, 16:42

Denizli Büyükşehir Belediyesi Bilgi Evi ve Kurs Merkezleri öğrencileri 2015-2016 eğitim öğretim yılına, muhteşem bir yılsonu etkinliği ile veda etti. Ziya Tıkıroğlu Açık Hava Tiyatrosu’nda düzenlenen yılsonu etkinliğine Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, Denizli Büyükşehir Belediyesi Kültür, Turizm ve Tanıtım İşleri Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı, öğretmenler ve veliler katıldı.

bilgi-evi-kurs-merkezi-4

ÖĞRENCİLERE BÜYÜK ALKIŞ
10’uncusu yapılan yılsonu etkinliğinde; Karaman, Sevindik, Yenişehir, Fatih, Mehmet Akif Ersoy, Aktepe, Anafartalar, Gökpınar, Kayıhan ve Atalar bilgi evi ve kurs merkezi öğrencileri hazırladıkları gösterilerle izleyenleri kendilerine hayran bıraktı.

bilgi-evi-kurs-merkezi-3

Öğrenciler koro eşliğinde söyledikleri şarkılar ve marşlar, dans gösterileri, gitar eşliğinde söyledikleri şarkılar, şiirler, kompozisyonlar ve tiyatro müzikaliyle tam not aldı. Miniklerin hazırladığı İstiklal Marşı orotoryosu ile coşku doruğa çıktı ve izleyenler bu muhteşem gösteriyi dakikalarca alkışladı. Öğrenciler, gösterilerin ardından Başkan Zolan ve protokol üyelerine karanfil verdi.

bilgi-evi-kurs-merkezi-2

“ÇOCUKLARINIZI GELECEĞE HAZIRLAMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, çocukların her alanda yeteneklerini ortaya çıkarmak ve onlara destek olmak istediklerini belirterek, “Çocuklarımızın özgüvenlerini ve donanımlarını artıralım ki gelecekte daha başarılı, daha mutlu olsunlar. Ben öncelikle siz değerli anne ve babalarımıza, o gözbebeği çocuklarınızı bizlere teslim ettiğiniz için çok teşekkür ediyorum. Şunu bilin ki onlar da bizim gözbebeğimiz, onlar da bizim çocuğumuz. Çocuklarımızı geleceğe hazırlamada en az sizin kadar titiz ve hassas davranmaya devam edeceğiz” dedi.

bilgi-evi-kurs-merkezi-1

Bilgi Evi ve Kurs Merkezleri’ndeki öğretmenlere de teşekkür eden Başkan Zolan, “Çocuklarımızın 1 yıl boyunca emeği ile hazırlamış olduğu gösterileri izledik gururlandık. Denizli Büyükşehir Belediyesi çalışmaya çocuklarımızı geleceğe hazırlamaya devam edecek. İnşallah yarınımız bugünden daha güzel olacak” diye konuştu.

bilgi-evi-kurs-merkezi-5

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 13 18
21 Nisan 2024 Pazar 8 25Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Parçalı Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 34Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Çok Bulutlu