REKLAMI GEÇ

En güzel eserleri anneler için söylediler

En güzel eserleri anneler için söylediler

Denizli Büyükşehir Belediyesi Türk Sanat Müziği (TSM) Korosu, Anneler Günü dolayısıyla özel bir program hazırladı. Sanatçılar birbirinden güzel sanat müziği eserlerini anneler için seslendirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Mayıs 2017 Pazartesi, 13:06

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Anneler Günü dolayısıyla farklı etkinliklere imza attı. Bu kapsamda hazırlanan Anneler Günü Özel Programı’nda Denizli Büyükşehir Belediyesi Türk Sanat Müziği(TSM) Korosu anneler için birbirinden güzel sanat müziği eserlerini seslendirdi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi’nde düzenlenen programa, Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, Kültür Turizm ve Tanıtım Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı ve çok sayıda davetli katıldı. Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Türk Sanat Müziği Korosu Şefi Selim Öztaş ve eşi Neşe Öztaş ile TSM Korosu sanatçıları birbirinden güzel eserleri anneler için seslendirdi.

HAYATTAKİ EN KIYMETLİ HAZİNELERİMİZ ANNELERİMİZ
Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, karşılıksız ve sınırsız sevgiyi, şefkati ve fedakarlığı annelerden öğrendiklerini vurgulayarak, “Hayattaki en kıymetli hazinelerimiz annelerimizdir. Onların ellerinden öpelim, çok sıkı sarılalım. Bu toprakların vatan olmasında kanıyla canıyla her şeyi ile mücadele eden aziz şehitlerimizin annelerini, Hayme Hatun’dan Zübeyde Hanım’a kadar nice kahramanlar yetiştiren annelerimizi, bu coğrafya için kahramanlık yapan Fatma Yıldızları, Kurtuluş Savaşı’nda yağmurda çamurda kağnı ile cepheye silah taşıyan Şerife Bacıları ve bütün anaları saygı ve şükranla anıyorum” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 13 18
21 Nisan 2024 Pazar 8 25Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Parçalı Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 34Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Çok Bulutlu