REKLAMI GEÇ

Başkan Zolan Ulus’ta devam eden üst yapı çalışmalarını inceledi

Başkan Zolan Ulus’ta devam eden üst yapı çalışmalarını inceledi

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, üst yapı atağının başlatıldığı Ulus Caddesi’nde incelemede bulundu. Alt ve üst yapısıyla örnek bir cadde haline getirilecek Ulus’taki çalışmaların kısa süre içinde bitirileceğini ifade eden Başkan Osman Zolan, “Denizlimizin güzelliklerine güzellikler katmaya devam edeceğiz” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Haziran 2017 Perşembe, 12:49

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından kent merkezindeki 10 mahallede yapımı tamamlanan alt yapı çalışmalarının ardından, üst yapı çalışmaları yaklaşık iki hafta önce Ulus Caddesi’nde başlatıldı.

Üst yapı çalışmalarını yakından takip eden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Ulus’ta incelemede bulundu. Başkan Zolan’a Genel Sekreter Yardımcısı Ali Aydın, Fen İşleri Dairesi Başkanı Nuriye Çevni, Yol İşleri Şube Müdürü Hüseyin Çolakoğlu ve beraberindekiler eşlik etti.

Yaklaşık 2 kilometrelik caddenin 3 gidiş ve 3 geliş olmak üzere toplam 6 şeritli olacağı ifade edilirken, her iki yönde ayrıca park ceplerinin yapılacağı belirtildi. Telekomünikasyon ve diğer havai hatların yer altına alınması ve konutlara bağlantısının yapılması çalışmalarının devam ettiği caddenin kaldırımlarının ise traverten ve andezit kaplama olacağı, bunların yanında peyzaj çalışmalarının da devam ettiği kaydedildi.

“AVRUPA STANDARTLARINDA OLACAK”
Bölgedeki esnaf ve çalışanlarla bir süre sohbet eden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, üst yapı atağının başlatıldığı Ulus Caddesi’ndeki çalışmaların hızla devam ettiğini söyledi. Çalışmalarının kısa süre içerisinde tamamlanacağını kaydeden Başkan Osman Zolan, Ulus’un İstiklal Caddesi, Atatürk Caddesi, Lise Caddesi ve Gazi Bulvarı gibi kentin örnek caddelerinden biri olacağını, alt ve üst yapısıyla Avrupa standartlarına getirileceğini belirtti.

“GELECEĞİMİZE YATIRIM YAPIYORUZ”
Ulus ile birlikte kent merkezinde alt yapısını tamamladıkları tüm mahallelerde de üst yapının yapılacağını kaydeden Başkan Zolan, “Eski üst yapıdan eser kalmayacak. Kaldırımları, yolları baştan aşağıya yeniden yapacağız. Cadde ve bulvarlarda yöremize ait traverten ve andezit taşını kullanacağız. Şehrimizin gelecek 100 yılına hizmet verecek alt yapı yapımını sürdürdüğümüz üst yapı ile taçlanacak” dedi.

Zor ve meşakkatli bir işin daha sonuna yaklaştıklarını anlatan Başkan Osman Zolan, “Biz geleceğimize yatırım yapıyoruz. Halkımızın daha sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yaşamı için çalışıyoruz. Denizlimizin güzelliklerine güzellikler katmaya devam edeceğiz. Destekleriyle bize güç veren ve sabır gösteren tüm vatandaşlarımıza teşekkür eder, üst yapımızın şimdiden hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim” diye konuştu.

Yorumlar

eray yazar   -  Bağlantı 29 Haziran 2017, 21:21

Bisiklet yolundan hiç bahsedilmemiş. Avrupa caddelerindeki en fark edilir şey bisiklet yollarıdır, gidenler bilir.

UZMAN   -  Bağlantı 29 Haziran 2017, 14:13

inşallah,rögar ve kapakları gelişigüzel yapılmaz.kaldırımlar kaygan zemin olarak karşımıza çıkmaz.yapılan masraf ve çekilen sıkıntılar karşılık bulur.

Veli Bey   -  Bağlantı 29 Haziran 2017, 13:19

Avrupa standardlarında olması için bisiklet yolu olması gerekli, acaba bu yolda bisiklet yolu da olacak mı?

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
18 Nisan 2024 Perşembe 15 27Çok Bulutlu
19 Nisan 2024 Cuma 10 27Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
20 Nisan 2024 Cumartesi 12 19Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
21 Nisan 2024 Pazar 8 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 10 27Çok Bulutlu