REKLAMI GEÇ

Başkan Zolan: “Hemşerilerime minnettarım”

Başkan Zolan: “Hemşerilerime minnettarım”

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın adaylığını açıklanmasının ardından kalabalık bir basın toplantısı ile Denizlililerin karşısına çıkan Başkan Osman Zolan, hangi siyasi parti olursa olsun kendisinden desteklerini hiç esirgemeyen tüm hemşerilerine minnettar olduğunu söyledi. Başkan Zolan, “Makamların en güzelinde, milletimizin gönlünde yer alma noktasında daha birçok güzellikler yapacağız. Bugün ‘bismillah’ diyoruz” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Kasım 2018 Pazartesi, 16:22

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı adayı olarak Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı açıklamasının ardından AK Parti Denizli İl Başkanlığında basın toplantısı düzenlendi.

Toplantıya, AK Parti Denizli Milletvekili Nilgün Ök, AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, ilçe belediye başkanları, AK Parti Denizli İl Yönetimi, il kadın ve il gençlik kolları, Merkezefendi, Pamukkale ve tüm ilçelerin yönetimleri ile kadın ve gençlik kolları, parti mensupları ve çok sayıda davetli katıldı.

Kalabalık bir basın toplantısında Denizlililerin karşısına çıkan Başkan Osman Zolan, hangi parti olursa olsun kendisinden desteklerini hiç esirgemeyen hemşerilerine minnettar olduğunu söyledi.

“MİLLETİMİZİN EMANETİNİ TAŞIYORUZ”
31 Mart 2019’da yapılacak yerel seçimlerde milletimin iradesine tekrar başvuracaklarını anlatan Başkan Osman Zolan, “Demokrasinin vazgeçilmezi, olmazsa olmazı ve en güzeli millete gitmektir. Çünkü bu ülke, bu şehir milletimize, halkımıza aittir. Biz onların emanetini taşıyoruz, onların vermiş olduğu görevi en iyi şekilde yerine getirip, sorunlarını en hızlı şekilde çözmek için gayret sarf ediyoruz. İşte yeni bir demokrasi bayramı önümüzde. O bayramı inşallah hep beraber doyasıya yaşayacağız” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kendisini Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığına uygun gördüğünü anlatan Başkan Osman Zolan, şöyle konuştu: “Ben kendilerine huzurlarınızda çok teşekkür ediyorum. Beraber hizmet ettiğim ve Denizli’de birçok ilklerin yapılmasında emeği olan çok değerli Bakanımız Nihat Zeybekci Bey’e, milletvekillerimize, teşkilatımıza, ilçe belediye başkanlarımıza, herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum.”

“HANGİ PARTİDEN, SİYASİ GÖRÜŞTEN OLURSA OLSUN”
Başkan Osman Zolan: “Cumhurbaşkanımızın dediği gibi hizmetler gereklidir, ama yeterli değildir. Hizmetlerin yanında gönülleri de yapmak gerekir. Gönüllere girmek gerekir, en güzel makam halkın gönlünde olmaktır. Makamların en güzeli halkımızın gönlünde olmaktır. Biz bunu şiar edindik. Cumhurbaşkanımızın bu talimatını kendimize kılavuz edindik ve gece gündüz çalıştık. Halkımıza, hangi partiden, siyasi görüşten olursa olsun sorulduğunda, ‘Büyükşehir çalışıyor’ dedi. Çalışmak ve gönül birliği konusunda her zaman bizlerle ilgili olumlu ve güzel sözler söylendi. Onun için ben Denizli’de yaşayan 1 milyon 20 bin vatandaşıma huzurlarınızda, her birine ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum. Hemşerilerime minnettarım” dedi.

“HİÇBİR AYRIM YAPMAKSIZIN”
“Bizim yaptıklarımız ortadadır, yürüyüşümüz bellidir” diyen Başkan Osman Zolan, “Uzun yıllardan beri de milletin hizmetindeyiz, hizmetkarıyız. Biz aynı anlayışla Denizlimiz’de taş üstüne taş koymak, sorunlarını bir bir çözmek ve güzelliklerine kavuşmak için inşallah hep beraber yürüyüşümüzü devam ettireceğiz. Şunu ben net bir şekilde söylemek istiyorum. Cumhurbaşkanımızın İstanbul’da göstermiş olduğu AK Parti belediyecilik anlayışı ve hizmetkarlık ruhu 2004’te Denizli’de başlamıştır. Nihat Zeybekci Bey ile biz de onun yanında en yakınında yer alan bir kişi olarak 2004’ten bugüne kadar hizmet destanları yazılmaya devam ediyor. İnşallah 2019’da da aynı belediyecilik anlayışımızla millete hizmet için gayret göstereceğiz. Tabi ki hiçbir ayrım yapmaksızın, mensubiyetine, cinsiyetine bakmaksızın bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da tüm Denizli’yi kucaklayarak herkesi kardeş, yoldaş bilerek hizmet destanlarını yazmak için 31 Mart‘ta tekrar milletimizden destek ve onay noktasında çalışmalarımız olacak” dedi.

“DENİZLİ BİZİM SEVDAMIZ”
Birçok projeleri olduğunu vurgulayan Başkan Osman Zolan, “Denizli ile ilgili daha hayallerimiz, hedeflerimiz var. Denizlimizin geldiği nokta Türkiye’de parmakla gösteriliyor ama inşallah Denizlimizi dünya kenti yapmak için gayret edeceğiz. Bu önümüzdeki dönem çok çok önemli. Büyükşehir noktasında ilk dönem çok zordu. Denizli’mizin tamamına varan hizmetleri, öncelikleri, aciliyetleri çok iyi belirledik. Denizli’mizde büyükşehirin temelleri sağlam atılmıştır. İnşallah bu temeller üzerine her dönem daha da güzellikler gelecek. Denizli’mizle ilgili hayallerimiz var. Denizli bizim sevdamız. Makamlar gelip geçicidir. Esas olan iz bırakmaktır, eser bırakmaktır, gönüllerde kalmaktır. Biz makamların en güzelinde, milletimizin gönlünde yer alma noktasında birçok güzellikler yapacağız. Bugün ‘Bismillah’ diyoruz. İlk adımı, başlangıcımızı mensubu olmaktan dolayı gurur ve onur duyduğum partimizde atıyoruz” diye konuştu.

FİLİZ: “GÜZELLİKLERİN ALTINA İMZA ATMAYA DEVAM EDECEK”
AK Parti’nin belediyecilik anlayışı ile kimsenin yarışamayacağını belirten AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, “Biz sadece bugünün şehirlerine, bugünün insanına, bugünün Türkiye’sine karşı sorumlu değiliz. Bizler bugünden yarını imar etmenin sorumluluğunu omuzlarımızda taşıyoruz. Bunu söyleyen Liderimiz, Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın vurguladığı üzere biz seçimlere belediyecilik alanındaki büyük tecrübemizle giriyoruz. AK Parti lafla değil, projeleriyle seçime giriyor. Denizlimizde de gecesini gündüzüne katarak bu şehre modern şehircilik ve sosyal hizmetler açısından büyük yatırımlar yapan, başarı ödülleri ile şehrimizi gururlandıran Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan’ın tekrar AK Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız olmasından dolayı tebrik eder, başarıların devamını dilerim. Başkanımızın şehrimizdeki güzelliklerin altına imza atmaya devam edeceğine inancımız tamdır” dedi.

KÖKLÜ ÇÖZÜMLER VE ASIRLIK YATIRIMLAR
Filiz, devamla şunları kaydetti: “Denizli’de belediyecilik konusunda Türkiye’ye örnek olan ve adeta destanlar yazan önceki dönem Ekonomi Bakanımız Nihat Zeybekci ile başlayan bu kutlu hizmet davasında 2011 yılında bayrağı devralan ve aynı zihniyetle hizmetlere devam eden Osman Zolan Başkanımız köklü çözümler ve asırlık yatırımlarla şehrimizin güzelliğine güzellikler katmıştır. 2023 hedeflerine koşar adım giden ülkemize yakışır bir şehir olma yolunda önemli yol kat eden Denizlimiz Osman Zolan Başkanımızla kaldığı yerden emin adımlarla daha güçlü yürüyecektir. Allah utandırmasın, Allah çıktığı ve büyük bir başarı ile götürdüğü bu yolda yar ve yardımcısı olsun.”

MİLLETVEKİLİ ÖK: “KİMSENİN YAPMAYA CESARET EDEMEDİĞİ HİZMETLERİ YAPTI”
AK Parti Denizli Milletvekili Nilgün Ök, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın önceki dönem Ekonomi Bakanı Nihat Zeybeki ile başlayan AK belediyeciliğini Denizli ile tanıştıran kişilerden biri olduğunu söyledi.

Milletvekili Ök, “Bugün her yere gittiğimde Denizli’nin belediyecilik anlamında başarılarından bahsediliyor. Osman Zolan Başkanımız hiç durmadı, kimsenin bugüne kadar yapmaya cesaret edemediği hizmetleri yaptı. Altyapısıyla, üstyapısıyla çok büyük başarılara imza attı. Bu anlamda da Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. AK Parti olarak bugüne kadar hiç popülist bir belediyecilik yapmadık. Vatandaşımızın görseline hitap eden değil ne ihtiyacı varsa onu iyi bir şekilde analiz ederek o yönde projeler yaptık. Projelerimizle biz varız, dedik. Bu anlamda ben Nihat Zeybekci Başkanımıza ve Osman Zolan Başkanımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

“DENİZLİ DÜNYADA DA ADINDAN SÖZ ETTİREN BİR ŞEHİR OLACAKTIR”
Denizli’nin vizyon şehir olduğunu anlatan Ök, “Denizli dünyada da adından söz ettiren bir şehir olacaktır. Bunu da en iyi şekilde Osman Zolan Başkanımızla yapacağımızı biliyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız da, bizlerin de hep beraber teveccühü o yönde. Ben Başkanımıza başarılar diliyorum. Teşkilatımıza da çok teşekkür ediyorum. Sıkı bir seçim maratonuna başlıyoruz. Ama biz projelerimizle varız” diye konuştu.

Yorumlar

Erdoğan   -  Bağlantı 27 Kasım 2018, 12:02

Yaptığınız hizmetleri biliyoruz.Denizli’nin en ücra mahallesinde sizin hizmetlerinizi görüyoruz. Durmak yok yola devam diyoruz.

Cengiz   -  Bağlantı 26 Kasım 2018, 21:07

Büyüksün Osman Başkan seviyoruz seni…Çekemeyenler çatlasın

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Belediye Başkanı

Osman ZOLAN

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı

_

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
28 Mart 2024 Perşembe 9 26Sağanak Yağışlı
29 Mart 2024 Cuma 12 25Çok Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 12 28Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 14 29Az Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 16 30Az Bulutlu

Genel Sekreter

Mustafa ÜNAL

Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter

_

Denizli Harita

denizli-side

http://adres.denizli.bel.tr/

Büyükşehir Rehber

Adres Denizli Büyükşehir Belediyesi, Altıntop Mah. Lise Cad. No:2 PK:20100
Tel: +90 (258) 280 20 20
Tel: +90 (258) 265 21 37
Sms: +90 (258) 265 21 37
Fax: +90 (258) 280 29 99
Mail: denizli@denizli.bel.tr

http://denizli.bel.tr/

/denizlibuyuksehirbld

_

Büyükşehir İlçe İrtibat

ACIPAYAM - 0541-612 33 38

SERİNHİSAR - 0541-672 70 64

KALE VE BEYAĞAÇ - 0541-612 33 44

TAVAS - 0549-541 23 30

SARAYKÖY VE BABADAĞ - 0533-667 39 41

BULDAN - 0541-672 70 16

ÇİVRİL VE BAKLAN - 0533-733 25 73 0549-744 58 82

ÇAL VE BEKİLLİ - 0549- 747 33 58

BOZKURT VE ÇARDAK - 0549-541 23 26

_