REKLAMI GEÇ

Zolan’ın halkla 14’üncü buluşması

Zolan’ın halkla 14’üncü buluşması

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, halk günü buluşmalarının 14’üncüsünü gerçekleştirdi. Halk Günü’ne katılanların kimi mahallesindeki sorunu dile getirdi, kimi iş kurmak, kimileri de işe yerleştirilmek için yardım istedi.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 6 Eylül 2016 Salı, 11:42

Büyükşehir Belediyesi’nin geçen yıl ağustos ayında başlayan Halk Günü toplantıları devam ediyor. Bugün vatandaşlarla 14.kez biraraya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, kendisine iletilen sorunları, talep ve önerileri dinledi.

denizli-halk-gunu-osman-zolan-2

Yaşlısından gencine, kadınından erkeğine yoğun katılımla gerçekleşen Halk Günü Toplantıları için “İyi ki böyle bir karar almışız ve gerçekleştirmişiz” ifadesini kullanan Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Geçtiğimiz yıl Ağustos ayında ilk buluşmamızı gerçekleştirdik ve o günden bugüne her ayın ilk salı günü vatandaşlarımızla randevulaştık ve bir araya geldik. Onların önerileri, sorunlarını ve taleplerini dinledik. Çözebileceğimiz sorunları anında gidererek vatandaşların mutlu olmasına vesile olduk. Burada bir kişinin bile mutlu ayrılması bizleri de mutlu ediyor” dedi.

denizli-halk-gunu-osman-zolan-1

GENÇLERİN SORUNU İŞSİZLİK
Halk Günü’ne gelen vatandaşların kişisel sıkıntılarının yanı sıra mahallede veya sokaklarındaki sorunları da dile getirdiğini belirten Başkan Zolan, iş için gelenlerin de olduğuna dikkat çekti. Bugünkü Halk Günü’ne gelen 29 yaşındaki Sultan Baklan ve 36 yaşındaki Gülay Vural da iş talebinde bulunanlardandı. Aile geçimini katkı bulunmak için çalışmak istediklerini söyleyen genç kadınlar, “Bir umutla buraya geldik, iş istiyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
25 Nisan 2024 Perşembe 17 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 31Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 18 32Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 18 31Parçalı Bulutlu