REKLAMI GEÇ

Büyükşehir’den Üçler ve Bağbaşı’na 112 Acil Sağlık İstasyonu

Büyükşehir’den Üçler ve Bağbaşı’na 112 Acil Sağlık İstasyonu

Denizli Büyükşehir Belediyesi, hayat kurtaracak sağlık yatırımlarına devam ediyor. Denizli Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda Üçler ve Bağbaşı mahallelerine 112 Acil Sağlık İstasyonu inşa ediyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Ağustos 2017 Cuma, 16:51

Belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra sosyal ve kültürel yatırımlarıyla da dikkat çeken Denizli Büyükşehir Belediyesi, sağlık alanındaki yatırımlarına da devam ediyor.

Dokuzkavaklar Mahallesi’nde yapımı devam eden semt polikliniği için 3.000 metrekare arsasını bedelsiz tahsis eden, Merkezefendi Mahallesi’nde ise içerisinde 112 Acil, UMKE ve ASM’nin bulunduğu sağlık kompleksinin yapımına başlayan Denizli Büyükşehir Belediyesi bu kez Üçler ve Bağbaşı Mahallesi’ne 2 adet 112 Acil Sağlık İstasyonu yapıyor.

Hayat kurtaracak Üçler ve Bağbaşı Mahallesi’ndeki her iki sağlık yatırımı yaklaşık 150 metrekare idari bina ve 40 metrekare araç parkı olmak üzere toplam 190 metrekareden oluşuyor. Tamamlanma aşamasına gelen Üçler ve Bağbaşı Mahallesindeki 112 Acil Sağlık İstasyonu’nun inşaatlarında, duvar ve bahçe perde imalatı bitirildi. Kaba inşaatı tamamlanan her iki binanın cephe kaplaması devam ediyor.

BAŞKAN ZOLAN: “BÖLGE İÇİN ÖNEMİ BÜYÜK”
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Üçler ve Bağbaşı Mahallesi’nde bir süre önce yapımına başladıkları 112 Acil Sağlık İstasyonlarının bölge için büyük önemi olduğunu belirterek, Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak sağlık alanına da katkı vermekten mutluluk duyduklarını söyledi. Tamamlanma aşamasına getirilen 112 Acil Sağlık İstasyonlarının bölge için çok önemi olduğunu ifade eden Başkan Osman Zolan, “Özellikle saniyelerin dahi çok önemli olduğu olaylarda sağlık ekiplerimiz ihtiyacı olan insanlarımıza daha çabuk ulaşabilecek. İnşallah hiç ihtiyaç olmaz ancak tedbirli olmak zorundayız. Denizlimize şimdiden hayırlı ve uğurlu olsun” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 13 18
21 Nisan 2024 Pazar 8 25Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Parçalı Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 34Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Çok Bulutlu