REKLAMI GEÇ

Denizli Dağlıca için nöbette

Denizli Dağlıca için nöbette

Hakkari Dağlıca’da çok sayıda askerin şehit düştüğü ve yaralandığı hain terör saldırısını protesto eden Denizlililer, Çınar Meydanı’nda nöbet tuttu. Ayrıca bir grup, sosyal medya üzerinden yaptıkları duyuruda, Dağlıca şehitleri için akşam saat 20.30 Çınar Meydanı’nda toplanarak gerçekleştirecekleri “Teröre Lanet” yürüyüşü için Denizlilere çağrıda bulundu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Eylül 2015 Pazartesi, 11:28

Bir grup Denizlili, Dağlıca’da şehit düşen askerler için nöbet tuttu. Çınar Meydanı’na astıkları, “Siz Rahat Uyuyun Diye Onlar Can Verdi”, “Türk Milletinin Başı Sağ Olsun” yazılı pankartlarla tepkilerini dile getiren grup, terör olayları sona erene, şehit haberleri kesilene kadar eylemlerine devam edeceklerini açıkladı.

DAĞLICA ŞEHİTLERİ İÇİN YÜRÜYECEKLER
Bir grup, sosyal medya üzerinden “Teröre Lanet” eylemi başlattıklarını duyurdu. Grup, akşam saat 20.30’da Delikliçınar Meydanı’nda gerçekleşecek olan Teröre Lanet Yürüyüşü’ne tüm Denizli halkını davet etti.

TGB’DE ÇINAR’DA OLACAK
Dağlıca’da çok sayıda askerin şehit olduğu hain saldırıyı protesto etmek için Çınar Meydanı’nda olacak bir diğer grup ise Türkiye Gençlik Birliği(TGB) Denizli Şubesi. TGB, sosyal medyadan yaptığı çağrıda, saat 18.30’da Çınar Meydanı’nda terörü protesto etmek ve şehitleri anmak için toplanacağını duyurdu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 13 18
21 Nisan 2024 Pazar 8 25Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Parçalı Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 34Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Çok Bulutlu