REKLAMI GEÇ

DENİZLİ’DE OTEL TERLİĞİ ZİRVESİ YAPILACAK

DENİZLİ’DE OTEL TERLİĞİ ZİRVESİ YAPILACAK

Türkiye’deki terlik üreticileri Denizli’de sektör sorunlarını masaya yatıracak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Mart 2017 Salı, 12:14

Türkiye’deki terlik üreticileri sektörün sorunlarını Denizli’de masaya yatıracak. Özellikle otellere ürün veren yaklaşık 30 üretici firma hafta sonunda Dedeman Park Otel’de bir araya gelecek.
Denizli’de faaliyet gösteren Chirpy ve Grand Terlik adlı firmaların ev sahipliğindeki toplantıda fiyat politikasından hammadde teminine kadar pek çok konu görüşülecek.

Denizli Chirpy Terlik adlı firmanın yetkilisi Gökçe Karet etkinlik kapsamında üreticilerin sosyal sorumluluk projeleri içinde yer almalarının da gündeme geleceğini belirterek, “Fiyat politikası, sosyal sorumluluk projesi de konuşulacak konuların arasında yer alacak. Cezaevleri için ürettiğimiz terlikleri artırmayı da planlıyoruz. En önemli sorunlardan birisi de merdiven altı terlik üreticiliği yapanlar. Biz bu kadar sigortalı işçi çalıştırıp vergi verirken bu işletmelerin önüne geçilmesini istiyoruz” dedi. Karet ayrıca, sektörde çocuk ve kaçak işçi gibi konuların önüne geçmek için de adım atacaklarını, sektörde çok sayıda kayıtsız firma olduğunun da altını çizdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Rüzgarlı
25 Nisan 2024 Perşembe 17 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 15 27Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 31Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 32Parçalı Bulutlu