REKLAMI GEÇ

Ege’nin en büyük kitap fuarı için geri sayım başladı

Ege’nin en büyük kitap fuarı için geri sayım başladı

Denizli Büyükşehir Belediyesi, kitapseverlerin heyecanla beklediği Ege’nin en büyük kitap fuarını açıyor. 31 Mart’ta açılıp 10 gün sürecek 1. Denizli Kitap Fuarı’nda 164 yazar, 123 yayınevi Denizlililerle buluşacak. Birçok ünlü yazar imza günlerinde kitapseverlerle bir araya gelecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Mart 2017 Salı, 15:57

Sosyal ve kültürel projeleriyle de Türkiye’ye örnek olan Denizli Büyükşehir Belediyesi, önemli bir organizasyona imza atıyor. Katılımcılarıyla birlikte Ege’nin en büyük kitap fuarını düzenleyecek Denizli Büyükşehir Belediyesi, 31 Mart-9 Nisan tarihleri arasında 1. Denizli Kitap Fuarı’nın kapılarını açacak.

31 Mart 2017 Cuma günü saat 15.00 Denizli Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde kapılarını açacak kitap fuarına Türkiye’nin en ünlü yazarları ve yayınevleri katılacak. 164 yazar ve 123 yayınevinin katılacağı 1. Denizli Kitap Fuarı’nın onur konuğu Türk edebiyatının en büyük yazarlarından biri olarak kabul edilen Denizlili Hasan Ali Toptaş olacak.

YAZARLAR İMZA GÜNLERİNDE OKURLARIYLA İLE BULUŞACAK
Kitap fuarında her gün birçok yazar düzenlenecek imza günlerinde okurlarıyla buluşacak. Sadece Denizli’den değil çevre illerden de çok sayıda katılımın beklendiği 1. Denizli Kitap Fuarı’na Kahraman Tazeoğlu’ndan İlker Başbuğ’a Azra Kohen’den Canan Tan’a kadar birçok ünlü yazar ve yayınevi katılacak. Abdurrahman Dilipak, Murat Tavlı, Öznur Yıldırım, Şükrü Erbaş, Enver Aysever, Ahmet Şafak, Koray Yersüren, Sinan Yağmur ve Ali Lidar gibi ünlü yazarların katılacağı fuarda ayrıca Denizlili yazarlar ve Denizli Büyükşehir Belediyesi Kültür Yayınları’nda yer alan eser sahipleri olacak.

“İNSANLARIMIZI KİTAPLA BULUŞTURACAĞIZ”
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, kitapseverlerin uzun süredir heyecanla beklediği müjdeyi vermenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Katılımcılarıyla birlikte Ege’nin en büyük kitap fuarının kapılarını 31 Mart’ta açacaklarını vurgulayan Başkan Zolan, belediyelerin alt ve üst yapı gibi şehrin fiziki açıdan gelişimini sağlaması kadar şehrin sanat ve kültür hayatına da katkı sunması gerektiğini belirtti.

Denizli Kitap Fuarı’nın 10 gün süreceğini ifade eden Başkan Zolan, “İnsanlarımızı kitapla buluşturacağız. Birçok ünlü yazarımızın okuyucuları ile buluşacağı bir fuar olacak. Çünkü biz biliyoruz ki sosyal ve kültürel hizmetlerimiz de alt yapı kadar, yol kadar önemli” diye konuştu.

FUARA KATILACAK YAZARLAR
1. Denizli Kitap Fuarı’na katılacak isimler şöyle: “Abdullah Aksoy, Abdurrahman Dilipak, Abdülkadir Uslu, Adnan İsmailoğulları, Ahmet Akyol, Ahmet Demirhan, Ahmet Gölgeçen, Ahmet Sarı, Ahmet Sezgin, Ahmet Şafak, Ali Akın, Ali Lidar, Ali Tuluk, Ali Yıldız, Alya Öztanyel, Arzu Subakan Kabukçu, Aylin Müftüler, Azmi Ermiş, Azra Kohen, Babacan Pesenkurdu, Baki Evkaralı, Bilal Özbay, Bilal Sami Gökdemir, Bilal Tekin, Birol Tezcan, Canan Tan, Cem Işık, Cengiz Sarıca, Cüneyt Arıkan, Dilara Keskin, Doğan Akıncı, Doğan Akıncı, Dr. İkbal Vurucu, Dr. Metin Türktaş, Eda Urhan, Emine Supçin, Emre Gül, Enver Aysever, Erkan İşeri, Erkan Karasoy, Erkan Orhan, Esat Şişman, Eyüp Yavuz, Ezgar Ergün, Fahrettin Koyuncu, Fahrettin Koyuncu, Fatih Kalkınç, Fatma Uçarlar, Ferhat Şahin, Fikret Eroğlu, Fikret Karatepe, Gençosman Denizci, Gülden Zengin, Gülistan İbanoğlu, Gülser Hünük, Gündüz Aydın, Hakan Urgancı-Ş.Yüksel Yılmaz, Hasan Ali Çakır, Hasan Ali Toptaş, Hasan Erdem, Hasan Gönüllü, Hasan Kallimci, Hasan Serhat Yener, Hatice Meriç Doruk, Hava Köseoğlu, Hülya Gürel, Hüsamettin Tat, Hüseyin Gökçe, Hüseyinçatal, Hüsnü Menteşeoğlu, Hüsnü Sönmezer, İbrahim İmamoğlu, İbrahim Özbay, İdris Koç, İlkay Karakış Aydın, İlker Başbuğ, İsmail Gökçe, Kadir Yatağan, Kahraman Tazeoğlu, Kamil Erdem, Kemal İnci, Kenan Çölgeçen, Kerim Demirci, Koray Yersüren, M.Ali Arık, Mahmut Özkaca, Mahya Sultan Tosun, Mehmet Akdağoğlu, Mehmet Aslan, Mehmet Baylan, Mehmet Gökçe, Melahat Kuzu, Melike Aydın, Meral Gökkaya, Meriç Doruk, Metin Savaş, Milay Köktürk, Mithat Aydın, Muhammer Kardeş, Muhammet Kahraman, Murat Çınar, Murat Kömür, Murat Tavlı, Musa Soyuçok, Mustafa Beyazıt, Mustafa Destereci, Mustafa Karakaya, Mustafa Koç, Mustafa Kozan, Mustafa Saray, Mustafa Soylu, Muzaffer Çetin, Naim Özdamar, Nuraliyeva Parvin, Osman Tatlı, Ozan Nihat, Önder Göçgün, Özgür Sevgili, Özlem Şenol Açer, Öznur Yıldırım, Prof. Dr. Saffet Köse, Ramazan Efe, Ramazan Zeybek, Reyhan P. Karaalp, Reyhan Pervanlar, Reyhan Şen, Rukiye Üstündağ, Sadık Dağdeviren, Safiye Çetinkaya, Seda Şahin Dilek, Sema Yıldırım, Semra Çöl, Serkan Emir, Seval Uysal, Sevim Ayhan, Sibel Kılçık, Sinan Yağmur, Süleyman İnan, Süleyman Kocabaş, Süleyman Solmaz, Şafak Nur Yalçın, Şerif Kutludağ, Şerife Çınar, Şevki Dinçal, Şirvan Çelik Zengin, Şükrü Erbaş, Tahir Kodal, Tuncel Altınköprü, Turgut Uzdu, Umut Karabulut, Uzm. Dr. Serra Şentekin, Veli Aykar, Veysi Akın, Yahya Yahşi, Yasemin Avcı, Yasemin Beyazıt, Yrd. Doç. Dr. Hasan Erbay, Yusuf Piliç, Zekeriya Efiloğlu, Zeynep Haşemi, Zeynep Sey ve Ziya Tıkıroğlu.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı