REKLAMI GEÇ

Ferah Işık www.denizlihaber.com’da ilçelerin nabzını tutacak

Ferah Işık www.denizlihaber.com’da ilçelerin nabzını tutacak

Denizlihaber.com kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Usta gazeteci Ayhan Akar’ın ardından, kısa süre önce Doğan Haber Ajansı’ndaki görevinden ayrılan Gazeteci Ferah Işık da Denizlihaber.com Ailesi’ne katıldı. Işık, ilçelerin nabzını tutacak, haberlerini ve yazılarını www.denizlihaber.com okurları için yazacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Şubat 2017 Salı, 10:36

Denizlihaber.com kadrosunu etkili isimler ile güçlendirmeye devam ediyor. Kısa süre önce usta gazeteci Ayhan Akar’ı bünyesine katan Denizlihaber.com Ailesi’ne Ferah Işık da dahil oldu. Uzun süre görev yaptığı Doğan Haber Ajansı Denizli Bürosu’nda ayrılan Işık, bundan sonra Denizlihaber.com’da, ilçelerin nabzını tutacak.

Denizli’nin en büyük ilçeleri Merkezefendi ve Pamukkale’den en küçük ilçeleri Bekilli ve Çameli’ye, Çivril’den Sarayköy’e, Güney’den Bozkurt’a kadar tüm ilçelerin sesi olacak olan Ferah Işık, “Basın özgürlüğünün en fazla tartışıldığı bir ortamda, hemen her kesimin sesi olmayı ilke edinen, www.denizlihaber.com ailesine katıldığım için mutluyum. Ağırlıklı olarak ilçelerimizin, mahallelerimizin nabzını tutmaya çalışacağım. Ne yandaş ne candaş olacağız. Kimseyi bel altından vurmadan, ön yargısız sadece habercilik yapacağız. Referandum öncesi ilçelerimizin verecekleri tepkiler, olaylar, gelişmeler, görüşleri objektif şekilde paylaşacağız. Kimsenin adamı değil, demokratik bir toplumun oluşmasına küçükte olsa katkıda bulunacağız” dedi.

Denizli’de bazı yerel gazetelerde çalıştıktan sonra son olarak 17 yıl Doğan Haber Ajansı’nda muhabirlik yapan Ferah Işık, “Öncelikle 17 yıl boyunca mesai arkadaşlığı yaptığım Doğan Haber Ajansı Genel Müdürü Uğur Cebeci, eski Ege Bölge Temsilcisi İlyas Özgüven ve çalışma arkadaşlarına, Denizli Büro Şefi Osman Nuri Boyacı, muhabir arkadaşım Ramazan Çetin ve Denizli ilçelerinin fedakar DHA çalışanlarına bir kez daha teşekkür ediyorum. Bundan sonra aynı enerji ve sinerjiyle www.denizlihaber.com’da çalışacak olmanın mutluluğunu yaşıyorum” diye konuştu.

Yorumlar

Yakup Akçin   -  Bağlantı 21 Şubat 2017, 17:02

Hayırlı olsun ferah abi başarılarının devamını dilerim.

ibrahim de…..   -  Bağlantı 21 Şubat 2017, 11:06

hayırlı olsun sayın FERAH IŞIK bey yeni görevinde başarılar dilerim DENİZLİHABER.COM da kutlarım senin gibi usta bir gezateciyi bünyesine alıp GÜCÜNE GÜC KATMIŞTIR…

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 14 19
21 Nisan 2024 Pazar 10 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 14 33Parçalı Bulutlu