REKLAMI GEÇ

Giresun basını: “Denizli’nin yeni valisi mütevazı, halkla ilişkileri iyi”

Giresun basını: “Denizli’nin yeni valisi mütevazı, halkla ilişkileri iyi”

Denizli’nin yeni Valisi’ni 4 yıl birlikte çalıştığı Giresun basını anlattı. Denizlihaber’in konuştuğu Giresunlu gazeteciler, “Mütevazı ve halkla ilişkileri iyidir. İktidarla arası iyidir. Giresun’dan Denizli gibi bir kente gittiği için de Giresun hiç üzülmedi” yorumunu yaptı.

Ferah Işık / DENİZLİHABER / 21 Haziran 2017 Çarşamba, 16:59

Son Valiler Kararnamesi ile 4 yıldır Giresun’da Valilik yapan Hasan Karahan, Denizli’ye atandı. Vali Karahan ile 4 yıl boyunca yakından çalışan Giresun Gazeteciler Derneği Başkanı Bekir Bayram ile Giresun’un tecrübeli gazetecilerinden Yeşil Giresun Gazetesi’nden Cavit Özdemir, Karahan’ı Denizlihaber’e anlattı.

NURETTİN CANİKLİ İLE İLİŞKİSİ SON DERECE İYİ
Giresun Gazeteciler Derneği Başkanı Bekir Bayram, Vali Karahan’ın halkla ilişkilerinin iyi olduğunu, mütevazı bir hayatı tercih ettiğini söyleyerek, “AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Giresun Milletvekili Nurettin Canikli ile ilişkisi son derece iyidir. Denizli’ye atanmasında Canikli’nin de payı olabilir. Çünkü Canikli Vali Karahan’ı sever. Vali Bey’in halkla ilişkileri iyidir, vatandaşla sıcak diyaloglar kurar. Yerel yöneticiler ve kamu görevlileri ile ilişkileri iyidir. Vali Bey’in Giresun’dan daha büyük bir İl’de valilik yapmak gibi beklentileri vardı. Bu beklenti gerçekleşti. Giresun küçük bir yer. Denizli’ye atandı ve Giresun buradan gittiğine üzülmüyor. Valilik için 4 yıl uzun bir zaman” dedi.

İYİ İZLENİMLER BIRAKTI
Yeşil Giresun Gazetesi’nden Cavit Özdemir, Vali Karahan’ın Giresun’da iyi izlenimler bıraktığını söyledi. Özdemir, “Vali Karahan’ın basınla arası iyidir ama medyatik değildir. Basın yayın organlarında çok fazla yer almayı sevmez. Siyasi iktidarla arası çok iyidir. Muhalefet partileriyle de iyi ilişkiler kurmuştu. Alçak gönüllü ve uyumludur. Sorunları yerinde inceleyen ve kamu yatırımlarını yakından takip eden bir validir. Yolu açık olsun. Denizli’de başarılar diliyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 30Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 32Parçalı Bulutlu