REKLAMI GEÇ

Denizli gökkuşağı renklerine büründü

Denizli gökkuşağı renklerine büründü

Park, meydan, kavşak ve yol kenarlarını başta lale olmak üzere mevsimlik çiçeklerle donatılması, kenti gökkuşağı renklerine bürüdü. Kartpostallık manzarayı aratmayan yeşil alanlar izlenmesine doyum olmaz bir hal aldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Nisan 2017 Salı, 15:58

Denizli Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekiplerinin kentin dört bir tarafına diktiği çiçekler baharın kendini hissettirmesiyle birlikte açtı. Park ve yeşil alan yatırımlarıyla büyük bir başarı yakalayarak kişi başı yeşil alan miktarında Avrupa’daki birçok şehri geride bırakan Denizli Büyükşehir Belediyesi, baharın kendini hissettirmesi ile birlikte Denizli’yi gökkuşağı renklerine bürüdü.

Park, meydan, kavşak ve yol kenarlarına ekilen lale, menekşe, sümbül, nergis ve diğer mevsimlik çiçekler rengarenk görüntüleriyle izlenmesi doyulmaz manzaralar oluşturdu.

Özellikle laleler kenti adeta gökkuşağı renklerine bürürken, şehrin birçok noktasına ekilen çiçekler Denizli’yi cennet bahçesine çevirdi. Kartpostallık manzaraya bürünen Denizli’deki yeşil alanlar izlenmesine doyum olmaz bir hal aldı.

DENİZLİ ÖRNEK OLMAYA DEVAM EDECEK
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Büyükşehir Belediyesi’nin park, meydan, vadi ve yeşil alan çalışmalarıyla Türkiye’ye örnek olduğunu belirterek, kişi başına 13 metrekare yeşil alan düştüğünü, bu rakamın Avrupa’da birçok şehri geride bıraktığını söyledi. Doğayı ve yeşili koruyarak, insanlarla buluşturmak adına birçok proje hayata geçirdiklerini ifade eden Başkan Zolan, “Denizlimiz havasıyla, suyuyla, doğasıyla, yeşil alanlarıyla ve tüm güzellikleriyle örnek olmaya devam edecek” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
25 Nisan 2024 Perşembe 17 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 31Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 18 32Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 18 31Parçalı Bulutlu