REKLAMI GEÇ

Üçgen Çarşısı kat maliklerinden açıklama

Üçgen Çarşısı kat maliklerinden açıklama

Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi’nde, Meclis Üyesi Av. Bekir Çapar’ın sorusu üzerine gündeme gelen Üçgen Çarşısı’nın akıbeti kat maliklerini de harekete geçirdi. Kamuoyuna yazılı bir açıklamada bulunan Üçgen Çarşısı Kat Malikleri Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Güneş ve Denetim Kurulu Üyesi Bahri Yıldırım, yıkımın maliklerden bir kuruş dahi alınmadan yapılacağını açıklayan Başkan Zolan ve sorunu gündeme getiren Çapar’a teşekkür etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Ağustos 2017 Cumartesi, 17:57

 

Büyükşehir Belediye Meclisi’nde Av. Bekir Çapar’ın gündeme taşıdığı ‘Üçgen Çarşısı’nın akıbeti’ konusunda, çarşının Kat Malikleri Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Güneş ve Denetim Kurulu Üyesi Bahri Yıldırım’da bir açıklamada bulundu.

Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi Ağustos ayı toplantısının ilk oturumunda Başkan Zolan, Meclis Üyesi Çapar’ın sorusu üzerine açıklamalarda bulunmuştu.

Bağımsız Meclis Üyesi Av. Bekir Çapar Ağustos Ayı Büyükşehir Belediye Meclis Toplantısı’nın ilk gününde gündem maddelerinin okunmasının ardından söz alarak Başkan Osman Zolan’a Üçgen Çarşısı’nın akıbetini sormuş, Zolan’da, “Kentimize yakışmayan bir yapı için ve mağdur olan kat maliklerimiz için hareket ediyoruz. Kimse mağdur olmasın, üstüne yatırımları değerlensin diye çalışıyoruz. Biz burayı belediye olarak yıkacağız ve arsa haline getireceğiz. O zaman mülk sahiplerinin kazancı da artacak. Biz bu çalışma ve yıkım esnasında da kat maliklerinden bir kuruş para talep etmeyeceğiz” demişti.

Basında yer alan haberlerin ardından konu kamuoyunda hızla yayılınca, Kat Malikleri Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Güneş ve Denetim Kurulu Üyesi Bahri Yıldırım’da yazılı açıklama yaptı. Güneş ve Yıldırım açıklamasında, “Büyükşehir Belediye Başkanı sayın Osman ZOLAN taşınmazımızın kentsel dönüşüm kapsamında TOKİ ye devredilmeyeceğini buna engel olacağını maliklerimizin mağduriyetini önceleyeceğini taşınmazımızdaki binanın yıkımı ile ilgili olarak mülk sahibi maliklerimize herhangi bir ödeme (1 kuruş ) yaptırmayacağını, binanın yıkımı sonucunda yeni imar düzenlemesi yapılması halinde maliklerimizin lehine davranacağını söylemiştir. Üçgen kat maliklerinin hiçbir zaman yalnız bırakmayan her zaman her yerde Denizli Büyükşehir meclisinde dile getiren Denizli Büyükşehir Bağımsız Meclis Üyesi Sayın Av. Bekir Çapar’a ve resmi tutanaklara geçen söz ve açıklamaları nedeniyle Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz” dediler.

“BIRAKIN ZOLAN VE ÇAPAR ÇATIŞSIN” SÖZLERİ DOĞRU MU?
Üçgen Çarşısı’nda 654 dükkan ve 500 malik bulunduğunu belirten Güneş ve Yıldırım, konuyu görmezden gelip kendilerini yalnız bırakan siyasi parti gruplarına da sitem ettiler. Kat Malikleri Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Güneş, “Siyasilerin bu ilgisizliği yetmezmiş gibi sayın Av. Bekir Çapar’ın CHP li Büyükşehir Belediye Meclis üyelerinden destek arayışı sonucu, Mustafa Çallıca ve Teoman Sancar ile görüşmesi ve telefonla konuşmasına tanıklık ettik. Bu telefon görüşmesinin bitmesine müteakip de istemeyerek açık kalan telefondan CHP il başkanı Teoman Sancar’ın parti grubundaki üyelerine, ‘Bırakın Osman Zolan ile Bekir Çapar çatışsın, siz tarafsız ve sessiz kalın’ şeklindeki sözlerini duymanın üzüntüsünü yaşıyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
17 Nisan 2024 Çarşamba 13 29Çok Bulutlu
18 Nisan 2024 Perşembe 12 29Çok Bulutlu
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Parçalı Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 11 22Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
21 Nisan 2024 Pazar 8 26Parçalı Bulutlu