REKLAMI GEÇ

Hava muhalefeti nedeniyle salona alınan 19 Mayıs Bayramı kutlandı

Hava muhalefeti nedeniyle salona alınan 19 Mayıs Bayramı kutlandı

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlaması Merkez Spor Salonu’nda yapıldı. Salon girişinde öğretmenler ve öğrenciler güvenlik nedeniyle üst aramasından geçti. Salonda protokol üyeleri, görevli öğretmenler ve okullardan getirilen öğrenciler dışında kimse yoktu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Mayıs 2017 Cuma, 10:43

Denizli Büyükşehir Belediyesi önünde yapılması gereken 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları, Meteoroloji verilere göre havanın yağışlı olması nedeniyle dün akşam saatlerinde Merkez Spor Salonu’na alındı.

Merkez Spor Salonu’ndaki bayram kutlamasına Vali Ahmet Altıparmak, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, protokol üyeleri, bayram için görevlendirilen öğretmenler, gösteriler için görevli öğrenciler ve okullardan gruplar halinde getirilen öğrenciler dışında katılım olmadı.

SALON GİRİŞİNDE ARANDILAR
Güvenlik nedeniyle Merkez Spor Salonu girişinde öğretmenler ve öğrenciler üst aramasından geçti. Öğrencilerin çantaları kontrol edildi. Öğrenciler, ellerinde Türk bayraklarıyla bayram coşkusunu yaşayıp, yaşatmaya çalıştı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Gençlik Hizmetleri İl Müdürü Ahmet İbanoğlu yaptı.

İbanoğlu, “Atatürk tarafından Türk gençliğine armağan edilen bu değerli emaneti yaşatmak ve korumak, gelecek nesillere aktarmak hepimizin sorumluluğundadır. Okuyan, düşünen, sorgulayan, kendini ifade edebilen, sporu, sanatı ve bilimi yaşam tarzı haline dönüştüren gençlerimiz en büyük güvencemizdir. Vatanını seven, ideallerinin peşinden koşan, ahlaklı ve öz güveni yüksek bireyler yetişmesi en büyük arzumuzdur. Başta gençlerimiz olmak üzere hepimizin bayramı kutlu olsun” dedi.

GÖSTERİLER YAPILDI
Öğrenciler şiirler okudu, halk oyunları ekipleri gösteriler yaptı. Kutlama esnasında çeşitli spor aktivitelerinde ödül alan sporcu öğrencilere ödülleri verildi.

Jimnastik ekipleriz gösteri yaptı. Sadece protokol üyeleri, görevli öğretmen ve öğrencilerin bulunduğu bayram kutlaması sakin bir şekilde sona erdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 14 19
21 Nisan 2024 Pazar 10 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 14 33Parçalı Bulutlu