REKLAMI GEÇ

İlçelerde 16 Nisan seferberliği

İlçelerde 16 Nisan seferberliği

Vali Dr. Ahmet Altıparmak, Güney, Buldan, Sarayköy ve Babadağ ilçelerine giderek, Kaymakamlarla toplantıda bir araya geldi, referandumda alınacak önlemleri görüştü.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Nisan 2017 Çarşamba, 16:49

Beraberinde İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir ve İl Jandarma Komutanı Albay Cengiz Yıldız ile birlikte ilk olarak Güney ilçesine giden Vali Altıparmak, Kaymakam Vekili Sertaç Kırçuval, İlçe Emniyet Müdürü ve Jandarma Komutanı ile düzenlenen toplantıda bir araya geldi.

Vali Dr. Ahmet Altıparmak daha sonra Buldan ilçesine geçti. Burada da Kaymakam Murat Sarı, İlçenin Emniyet Müdürü ve Jandarma Komutanı ile toplantı düzenleyen Vali Altıparmak, ardından Sarayköy ilçesinde Kaymakam Fatih Akkaya ve Babadağ İlçesinde de Kaymakam Vekili Tevfik Kumbasar, İlçe Emniyet Müdürü ve Jandarma Komutanı ile düzenlenen toplantılarda referandum güvenliğini görüştü.

Toplantılarda, 16 Nisan 2017 tarihinde yapılacak olan ‘Anayasa Değişikliği Halk Oylaması’nda vatandaşlarımızın oy verme işlemlerinin İlimiz ve ilçelerimizde huzur içinde gerçekleşmesi amacıyla seçim güvenliği için alınan önlemler görüşüldü.

Vali Dr. Ahmet Altıparmak ilçe ziyaretlerinde ayrıca, yapımı devam eden ve tamamlanma aşamasında olan kamu yatırımlarında da incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Rüzgarlı
25 Nisan 2024 Perşembe 17 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 15 27Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 31Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 32Parçalı Bulutlu