REKLAMI GEÇ

Denizli infaz memuru yetiştirecek

Denizli infaz memuru yetiştirecek

Ceza ve tutukevleri personelinin eğitime yönelik olarak açılacak olan Bölge Eğitim Merkezi için Denizli İl Özel İdaresi, Denizli Belediyesi ve Adalet Bakanlığı arasında protokol imzalandı. Karşıyaka Mahallesi’ne yapılacak olan merkezin inşaatı 1 yıl içerisinde tamamlanacak.

/ DENİZLİHABER / 11 Mart 2008 Salı, 01:00

Denizli İl Özel İdaresi, Denizli Belediyesi ve Adalet Bakanlığı’nın katkıları ile yaptırılacak olan ceza infaz kurumları ve tutukevleri personelinin eğitimine yönelik Bölge Eğitim Merkezi kurulmasına ilişkin protokol, Valilik toplantı salonunda düzenlenen törenle imzalandı. Merkez, Denizli Belediyesi’nin yüzde 80, Denizli İl Özel İdaresi’nin yüzde 10 ve Adalet Bakanlığı’nın yüzde 10’luk katkısı ile Karşıyaka Mahallesi’nde yapılacak. Merkez için hazırlanan protokol, Denizli İl Özel İdaresi adına Vali Dr. Hasan Canpolat, Denizli Belediyesi adına Belediye Başkanı Nihat Zeybekci ve Adalet Bakanlığı adına Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Selami Hatipoğlu tarafından imzalandı.

İmza töreninde konuşan Vali Hasan Canpolat Türkiye’de beş ilde kurulan Bölge Eğitim Merkezleri’ne Denizli’nin de dahil olduğunu belirterek, “Ceza infaz kurumları ve tutukevleri personelinin eğitim merkezinin protokolünü Denizli Belediyemiz ve Adalet Bakanlığı adına Cumhuriyet Başsavcılığımızla imzalıyoruz. Bu Denizli için çok büyük bir hizmet. 300 yatak kapasiteli büyük bir eğitim merkezi kurulacak. Katkı sağlayan bütün kurumlarımızı bu hizmet dolayısıyla kutluyorum. Denizlimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Bir yıl içinde yapımı tamamlanması planlanan Eğitim Merkezi Karşıyaka Mahallesi’ne yapılacak. Bodrum + 3 olmak üzere 4 kattan oluşacak olan eğitim merkezi, 300 yatak kapasiteli olacak. Toplam 7 bin < ?xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />500 metrekare kapalı alana sahip olacak merkez, 18 bin metrekarelik arsa içerisine inşa edilecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
25 Nisan 2024 Perşembe 17 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 31Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 18 32Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 18 31Parçalı Bulutlu