REKLAMI GEÇ

Denizli istihdamı masaya yatırıldı

Denizli istihdamı masaya yatırıldı

Mesleki Eğitim ve İstihdam Seferberliği Protokolü kapsamında oluşturulan Denizli Çalışma Grubu ilk toplantısını yaptı. Toplantıda kurumlar ile İŞKUR arasında işbirliğinin geliştirilmesi ve uygulanacak programlar ele alındı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Ekim 2016 Salı, 11:05

İŞKUR Şube Müdürü Atilla Çakır başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Acıpayam Ticaret Odası Genel Sekreteri Bahtiyar Aslan, Babadağ Ticaret Odası Ticaret Sicil Müdür Vekili Pervin Karaöz, Buldan Ticaret Odası Genel Sekreteri Ayhan Emirdağ, Sarayköy Ticaret Odası Genel Sekreteri Ahmet Duman, Tavas Ticaret Odası Genel Sekreter Vekili Hamza Çakmak, Denizli Sanayi Odası Proje ve İş Geliştirme Müdürü İsmail Tillem, Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu üyesi Hikmet Alparslan, Denizli Ticaret Borsası İdari ve Mali İşler Müdürü Uğur Tanrıverdi katıldı.

Toplantıda Denizli’de kurulu bulunan sanayi ve ticaret odaları ile ticaret borsasının yaptığı faaliyetlere İŞKUR tarafından katılım sağlanması, oda ve borsa üye işyerlerinin eleman bulmada güçlük çektiği mesleklerin belirlenmesi ve eğitim planına alınması, odalara ve borsaya üye işyerlerinden gelen mesleki eğitim ve işbaşı eğitim programları taleplerinin İŞKUR’a yönlendirilmesi kararlaştırıldı. Ayrıca aktif işgücü programlarından olan “işbaşı eğitim programı” ve “girişimcilik” eğitimlerinin nasıl daha verimli olabileceği tartışıldı. Toplantının sonunda çalışma grubu başkanlığına 1 yıl süre ile İŞKUR Şube Müdürü Atilla Çakır seçildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 13 18
21 Nisan 2024 Pazar 8 25Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Parçalı Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 34Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Çok Bulutlu