REKLAMI GEÇ

İtfaiye ekipleri Acıpayam’da köpek, Honaz’da yavru kediyi kurtardı

İtfaiye ekipleri Acıpayam’da köpek, Honaz’da yavru kediyi kurtardı

Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri ihtiyacı olan her canlının yardımına koşmaya devam ediyor. Ekipler Acıpayam’da sulama kanalına düşen ve boğulma tehlikesi geçiren köpek ile Honaz’da apartman boşluğuna düşen kediyi kurtardı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Haziran 2017 Perşembe, 17:45

Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri ihtiyacı olanların imdadına koşmaya devam ediyor. Yangın, kaza ve afet gibi durumlarda insanların yanında olan itfaiye ekipleri, hayvanların da kurtarıcı melekleri olma özelliklerini sürdürüyor.

ACIPAYAM’DA KÖPEĞİN İMDADINA YETİŞTİLER
Acıpayam’ın Gölcük Mahallesi’nde bir köpeğin sulama kanalına düştüğünü fark eden vatandaşlar itfaiyeden yardım istedi. Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Acıpayam Şubesi ekipleri kısa sürede olay yerine ulaştı, titiz bir çalışmayla boğulma tehlikesi geçiren köpeği kurtardı.

HONAZ’DA YAVRU KEDİ VAKASI
İtfaiye Daire Başkanlığı Honaz Şubesi ekipleri de Cumhuriyet Mahallesi’nde bir apartmanın boşluğuna düşen yavru kedinin imdadına yetişti. Havalandırma boşluğundan çıkarılan yavru kediye ekipler su verdi, ardından da sahibine teslim edildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Rüzgarlı
25 Nisan 2024 Perşembe 17 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 15 27Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 31Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 32Parçalı Bulutlu