REKLAMI GEÇ

Denizli Medyası’nın son 15 yılı Denizlihaber’de

Denizli Medyası’nın son 15 yılı Denizlihaber’de

Denizlihaber.com’un 15 yıllık geçmişi, Denizli medyasının yaşadığı sirkülasyon, şu ana kadar pek de gün yüzüne çıkmamış konular, Sedat Kurt’un kaleminden ele alındı. Kurt’un yazıları çok konuşulacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Kasım 2017 Salı, 15:39

Sedat Kurt, Denizlihaber.com’un 15 yıllık tarihini, çok ilginç detaylar, şu ana kadar belki de daha önce dilendirilmemiş konular, bugün medyada gördüğümüz aktörlerin bundan yıllar önceki konumları, yaşanılan enteresan olayları da dahil ederek kaleme aldı.

Dizi köşe yazısı şeklinde yayınlayacağımız köşe, Denizli medyasının yakın tarihine ışık tuttuğu gibi, bugün medyanın internete olan ilgisine yönelik bazı sorulara yanıt, internetle kendi işinin patronu olma yolunda adım atanlara mesleki tavsiyeler de içeriyor.

Çarşamba gününden itibaren Denizlihaber.com’da yayınlanmaya başlayacak yazılar için “Bence gerçekten kendi işimin patronu olacağım düşüncesiyle yola çıkan arkadaşlarımız, Denizlihaber.com’un geçirdiği bu süreci konu alan yazıları okumalı. Orada kendileriyle ilgili önemli çıkarımlar yapabilecek tecrübeler bulabilecekler diye düşünüyorum” diyen Sedat Kurt, Denizlihaber.com’un ilk günlerinden itibaren bu yapının içinde olan siyasiler ve meslektaşları da kaleme aldığını dile getirdi. Kurt, Nihat Zeybekci’nin Denizlihaber.com’un ilk günlerindeki rolünü bilen var mı? Ya da kaç kişi biliyor? Denizlihaber’i hangi şartlarda kurduk? Kaç kişi biliyor? Hepsini yazdım” diye konuştu.

Kurt’un “Kendim @tim kendim buldum” başlıklı dizi yazıları Çarşamba gününden itibaren Denizlihaber.com’da.

YARIN: Zeybekci-Kocabatmaz-Aslan-Yazıcoğlu-Kızıltaş-Sancar ve Denizlihaber.com ilişkisi….

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 14 19
21 Nisan 2024 Pazar 10 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 14 33Parçalı Bulutlu