REKLAMI GEÇ

Zolan: “Ülkemizin ve Denizli’nin başı sağolsun”

Zolan: “Ülkemizin ve Denizli’nin başı sağolsun”

Trafik kazasında yaşamını yitiren Başsavcı Mustafa Alper ile şoförü Muzaffer Akşehirli için taziye mesajı yayınlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Denizlimiz ve ülkemiz çok değerli bir evladını elim bir kazada kaybetti. Acımız büyük” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Mayıs 2017 Çarşamba, 14:54

Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, elim bir trafik kazasında hayatını kaybeden Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper ve şoförü Muzaffer Akşehirli için taziye mesajı yayımladı.

Zolan, Başsavcı Mustafa Alper ve şoförü Muzaffer Akşehirli’nin sabah saatlerinde geçirdiği trafik kazası sonucu şehit düştüğünü büyük bir üzüntü ile öğrendiğini belirterek, “Denizlimiz ve ülkemiz çok değerli bir evladını elim bir kazada kaybetti. Acımız büyük. Sayın Başsavcımız Alper, işini seven, alçak gönüllü, vatanına ve milletine bağlı, ülkesi için dur durak bilmeden mücadele eden bir hukuk ve devlet adamıydı. Görev yolunda şehit oldu” dedi.

Denizli’nin ve Türkiye’nin yeri doldurulamaz değerli bir devlet adamını kaybettiğini ifade eden Başkan Zolan, “Kazada şehit olan Cumhuriyet Başsavcımız Mustafa Alper ve şoförü Muzaffer Akşehirli’ye Allah’tan rahmet, kederli ailelerine sabır ve metanet temenni ediyor, yaralanan koruma polisi Ramazan Uğur’a ise acil şifalar diliyorum. Yargı camiamızın, Denizlimizin ve milletimizin başı sağolsun” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
18 Nisan 2024 Perşembe 15 27Çok Bulutlu
19 Nisan 2024 Cuma 10 27Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
20 Nisan 2024 Cumartesi 12 19Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
21 Nisan 2024 Pazar 8 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 10 27Çok Bulutlu