REKLAMI GEÇ

Büyükşehir’den asfalt atağı

Büyükşehir’den asfalt atağı

Denizli Büyükşehir Belediyesi Sarayköy’ün Ada Mahallesi’nde sıcak asfalt çalışmasını sürdürüyor. Mahalle sakinleriyle bir aya gelen Başkan Zolan, “Verdiğimiz sözleri yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Şubat 2017 Cuma, 15:31

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Sarayköy’ün Ada Mahallesi’ndeki sıcak asfalt çalışmasını inceleyerek vatandaşlarla bir araya geldi.

Ziyarete, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın yanı sıra Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Aydın ve Fen İşleri Dairesi Başkanı Nuriye Çevni katıldı.

Ada Mahallesi’ne dökülen sıcak asfaltın vatandaşlara hayırlı olmasını dileyen Başkan Zolan, “Bu yol güzel günlere tanıklık etsin. 3 yıl önce buraya geldik ve bir söz verdik. Söylediklerimiz o gün belki çoğu için hayaldi. Çünkü yıllarca sizlere hep birileri geldi, yapacaklarını vaat etti ve gitti. Ancak biz ne pahasına olursa olsun o sözümüzü yerine getiririz. O gün bir söz verdik, şehrimizin merkezinde ne varsa burada da o olacak dedik. Şimdi verdiğimiz sözleri yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

“BİZ SİZLERE HİZMET ETMEK İÇİN VARIZ”
Merkezde ne varsa ilçelerde de aynısı olacak sloganıyla hareket ettiklerini belirten Başkan Zolan, “Sizin ne ihtiyacınız varsa bizler onları yerine getirmek için gece gündüz çalışacağız. Biz bu makamlarda şan şöhret için değil sizlere hizmet etmek için oturuyoruz. Biz o şiarla hareket eden insanlarız. Biz nerede bir vatandaşımızın sorunu varsa, nerede bir vatandaşımızın derdi varsa onları çözmek için bu görevlere talip olduk. Rahat etmek ve keyif sürmek için bu başkanlığa talip olmadık” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 13 18
21 Nisan 2024 Pazar 8 25Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Parçalı Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 34Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Çok Bulutlu