REKLAMI GEÇ

Başsavcı Alper’in ölümünde suikast ihtimali milyonda bir bile varsa araştırılıyor

Başsavcı Alper’in ölümünde suikast ihtimali milyonda bir bile varsa araştırılıyor

Kafalarda soru işaretleri bırakan trafik kazasında hayatını kaybeden Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper’in suikaste kurban gidip gitmediği hala araştırılıyor. Vali Ahmet Altıparmak, “Savcılar, kurulan özel ekip araştırıyor. Milyonda bir bile olsa suikast ihtimali araştırılıyor” dedi.

Ferah Işık / DENİZLİHABER / 22 Mayıs 2017 Pazartesi, 16:18

Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper ile şoförü Muzaffer Akşehirli, geçtiğimiz 10 Mayıs’ta geçirdikleri trafik kazasında hayatlarını kaybetmişti. Bozburun’daki kaza ile ilgili araştırmaların hala devam ettiği öğrenildi.

Gazeteciler Cemiyeti’nin yöne yönetim kurulunu 10 Mayıs’ta ziyaret edecek olan, ancak aynı gün trafik kazasının meydana geldiğini, bu nedenle ziyareti yeni gerçekleştirdiğini söyleyen Vali Ahmet Altıparmak, “Başsavcı Mustafa Alper ve şoförünün ölümüyle sonuçlanan trafik kazasıyla ilgili savcılar, bilirkişiler ve Pamukkale Üniversitesi’nden akademisyenler hala çalışıyor. Eğer, milyonda bir ihtimal bile olsa suikast şüphesi varsa, ortaya çıkacak” dedi.

Vali Altıparmak, trafik kasasında sadece mesai arkadaşını değil, çok iyi bir dostunu da kaybettiğini söyleyerek, “Büyük bir dostu kaybetmenin üzüntüsünü hala yaşıyorum” diye konuştu.

KAMYONLAR GÖZALTINDA
Vali Altıparmak, trafik kazalarının Mayıs ayında arttığını, tüm Türkiye genelinde aynı durum olduğunu söyleyerek, “Başsavcımızın vefatından sonra kamyonlar ile otobüsleri gözlem altına aldık. Eğitim çalışmalarına ağırlık verdik. Yollarımızda, kaza noktalarında varsa fiziki yetersizlikler giderilmesi için gerekli yerlere talimatlar verildi. Kamyon ve otobüslerle ilgili karayollarında gerekli tedbirler alındı, alınmaya devam edecek” dedi.

Altıparmak, Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu ve basın mensuplarıyla bir süre sohbet ettikten sonra Valiliğe geçti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 14 19
21 Nisan 2024 Pazar 10 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 14 33Parçalı Bulutlu